Wat 212 mensen zeggen over Pegasus
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Zeer spontane en zonnige ontvangst!
Hapjes waren prima en smaakvol. De gerechten waren goed uitgebalanceerd en perfect gekruid. Het dessert was super lekker dankzij het pistache-ijs.
De wijnkaart (enkele kilo's zwaar) is uiterst divers,maar prijzig.
De gastvrouw is "goud" waard !
Zeker vatbaar voor herhaling!
De bediening was uitmuntend. Het salon om te aperitieven was super gezellig.
De smaken waren zeer lekker. Ook de huisgemaakte gin is een echte aanrader.
De muziek zou nog iets beter in het kader moeten passen.
Vriendelijke ontvangst door een attente gastvrouw. Heel lekker gegeten, sublieme smaken, mooi gepresenteerd op aangepaste borden. Klein minpuntje: het suikergoed bij de koffie vond ik minder geslaagd, beter het snoep vervangen door een lekker koekje of gebakje!
Toch een aanrader...
superlekker !!! ieder bordje een schilderijtje voor het oog en een combinatie van smaken om echt van te genieten !!!
ook de aangepaste wijnen waren super !!!
een grote proficiat aan de kok en zijn ploeg , alsook het bedieningspersoneel !! dank je wel--zeker voor herhaling vatbaar !!!
Excellent. Mérite son 15 de Gault Millau.
Peut encore mieux faire dans la recherche innovante de recettes originales
Plattegrond Alle restaurantdeals in Poperinge e.o.
Over Pegasus
Restaurant Pegasus is in Poperinge en omstreken in korte tijd op gastronomisch gebied een begrip geworden. Het restaurant is sfeervol, romantisch en dit in een buitengewoon kader.
Bert Recour studeerde aan de kokschool Ter Duynen te Koksijde. Gevormd door meesters als Bruneau, Jean Berquin (Rust Roest), Geert Van Hecke (De Karmeliet) en Peter Goossens (Hof van Cleve) stippelde Bert een eigen koers uit.
Een vleugje exotisme, zuiderse accentjes en bovenal een compromisloze zorg voor versheid en kwaliteit bepalen het palet. Koken als hoogst genietbare kunst.