Wat 212 mensen zeggen over Pegasus
Eten | |
Service | |
Sfeer |
super lekker
Menu was heel lekker.
Heel vriendelijke gastvrouw.
Een aanrader.
Gezellig en lekker etentje met vrienden. Vlotte en vriendelijke bediening. Kookkunsten zijn subliem. Is zeker voor herhaling vatbaar.
Ook zoals de vorige keer nu weer een fantastische ervaring gehad.
Als lactose intollerant persoon is dit een echte aanrader, alle gerechten waren aangepast en dit zonder te moeten inboeten aan smaak en kwaliteit.
Hier krijg je ook een echt lactose vrij dessert en geen fruitsla zoals in de meeste restaurants.
M...
Ook zoals de vorige keer nu weer een fantastische ervaring gehad.
Als lactose intollerant persoon is dit een echte aanrader, alle gerechten waren aangepast en dit zonder te moeten inboeten aan smaak en kwaliteit.
Hier krijg je ook een echt lactose vrij dessert en geen fruitsla zoals in de meeste restaurants.
Mijn complimenten aan de chef !
Leuke sfeer, intiem en niet luidruchtig en een zeer vriendelijke en attente gastvrouw.
Wij komen zeker terug.
Vriendelijk onthaal door de gastvrouw. Fijne keuken van de chef, misschien iets meer duidelijkheid over de prijsbepaling van restaurantweek.
Allezins zijn prijs waard en voor herhaling vatbaar.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Poperinge e.o.
Over Pegasus
Restaurant Pegasus is in Poperinge en omstreken in korte tijd op gastronomisch gebied een begrip geworden. Het restaurant is sfeervol, romantisch en dit in een buitengewoon kader.
Bert Recour studeerde aan de kokschool Ter Duynen te Koksijde. Gevormd door meesters als Bruneau, Jean Berquin (Rust Roest), Geert Van Hecke (De Karmeliet) en Peter Goossens (Hof van Cleve) stippelde Bert een eigen koers uit.
Een vleugje exotisme, zuiderse accentjes en bovenal een compromisloze zorg voor versheid en kwaliteit bepalen het palet. Koken als hoogst genietbare kunst.