Wat 212 mensen zeggen over Pegasus
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wij waren ietwat aan de late kant, maar werden bijzonder vriendelijk ontvangen door de gastvrouw, die ons ook uitstekende adviesen verschafte over de wijnkaart.
De hapjes bij de aperitief waren heel erg verfijnd en bijzonder inventief. Het voorgerecht was tiptop en de begeleidende wijn paste er perfect bij.
He...
Lees hele reviewWij waren ietwat aan de late kant, maar werden bijzonder vriendelijk ontvangen door de gastvrouw, die ons ook uitstekende adviesen verschafte over de wijnkaart.
De hapjes bij de aperitief waren heel erg verfijnd en bijzonder inventief. Het voorgerecht was tiptop en de begeleidende wijn paste er perfect bij.
Het hoofdgerecht was lekker, maar schitterde niet qua inventiviteit.
De kaasplank voor het desser was echter heel mooi gepresenteerd met zelfgebakken brood en verrassende chutneys.
Het dessert was niet van het niveau van de vorige schotels, maar de balans blijft uitermate positief.
we hebben super lekker gegeten!!
jullie hebben ons echt verwend!
ik sluit mij aan bij de comentaar van Gudrun
Plattegrond Alle restaurantdeals in Poperinge e.o.
Over Pegasus
Restaurant Pegasus is in Poperinge en omstreken in korte tijd op gastronomisch gebied een begrip geworden. Het restaurant is sfeervol, romantisch en dit in een buitengewoon kader.
Bert Recour studeerde aan de kokschool Ter Duynen te Koksijde. Gevormd door meesters als Bruneau, Jean Berquin (Rust Roest), Geert Van Hecke (De Karmeliet) en Peter Goossens (Hof van Cleve) stippelde Bert een eigen koers uit.
Een vleugje exotisme, zuiderse accentjes en bovenal een compromisloze zorg voor versheid en kwaliteit bepalen het palet. Koken als hoogst genietbare kunst.