Wat 212 mensen zeggen over Pegasus
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Super lekker en heel vriendelijk
Ons bezoek aan Pegasus kan enkel omschreven worden als een topervaring. We kregen de optie buiten te tafelen en hadden geen spijt van onze keuze. Op een gezellig, rustig binnenkoertje met veel groen was het leuk aperitieven. De hapjes, de verschillende gangen en de mignardises waren allemaal subliem. Het basilicumij...
Lees hele reviewOns bezoek aan Pegasus kan enkel omschreven worden als een topervaring. We kregen de optie buiten te tafelen en hadden geen spijt van onze keuze. Op een gezellig, rustig binnenkoertje met veel groen was het leuk aperitieven. De hapjes, de verschillende gangen en de mignardises waren allemaal subliem. Het basilicumijs met grondaardbeien was om duimen en vingers van te likken en de halfgegaarde zwaardvis smaakte hemels. Het personeel was heel vriendelijk en vooral 'onopvallend aanwezig'. Ook dat is een kunst. Ik kan een bezoek aan Pegasus alleen maar aanraden. Op foto: gerookte rivierpaling.
De gastvrouw en haar helper doen er alles aan om je goed en welkom te voelen in restaurant Pegasus. De chefkok bracht ons heerlijke en verrassende gerechtjes met vooral veel aandacht voor een verfijnde saus. Alleen de porties waren wat aan de kleine kant. Alles bij elkaar genomen een heel aangename ervaring.
Dit is genieten van de eerste tot en met de laatste minuut. Je voelt je er direct thuis door de charme van de gastvrouw. Uit de keuken kwam er niks anders dan wauw-borden zowel qua presentatie als smaakcombinaties. Top op alle vlakken.
Geweldige avond, cosy sfeer met mooie en lekkere gerechten! Bedankt!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Poperinge e.o.
Over Pegasus
Restaurant Pegasus is in Poperinge en omstreken in korte tijd op gastronomisch gebied een begrip geworden. Het restaurant is sfeervol, romantisch en dit in een buitengewoon kader.
Bert Recour studeerde aan de kokschool Ter Duynen te Koksijde. Gevormd door meesters als Bruneau, Jean Berquin (Rust Roest), Geert Van Hecke (De Karmeliet) en Peter Goossens (Hof van Cleve) stippelde Bert een eigen koers uit.
Een vleugje exotisme, zuiderse accentjes en bovenal een compromisloze zorg voor versheid en kwaliteit bepalen het palet. Koken als hoogst genietbare kunst.