Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Over ons

In 1998 opgericht

DiningCity is opgericht in 1998 en is de toonaangevende restaurant website van Nederland en België.

Het is onze missie om jou te verleiden om lekker uit eten te gaan

Wij zijn namelijk zelf ook gek op restaurants. Daarom vindt je op Diningcity altijd de lekkerste deals en exclusieve restaurant acties. Met meer dan 5 miljoen reserveringen en honderdduizenden reviews biedt DiningCity alles wat je wilt weten over restaurants in de buurt. Ons kantoor waar ongeveer 20 enthousiaste foodies werken ligt onder de rook van de bekende Zuid-As van Amsterdam. Er wordt elke dag hard gewerkt om de scherpste restaurants deals aan te kunnen bieden. Lijkt het je leuk om ook bij Diningcity te werken? Bekijk dan onze vacatures.

Photo intro
Restaurantweek square
Restaurantweek

Nationale Restaurantweek

Een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland voor maar € 28,50. Dat is het concept van de Nationale Restaurant Week. De Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar. Kijk voor de exacte data van dit jaar en meer informatie op: www.restaurantweek.nl.

Dining with the Stars

Een week lang dineren op het allerhoogste niveau bij de beste Michelinsterren restaurants in Nederland! Dining with the Stars is het enige concept dat aanbiedingen biedt rondom Michelinsterren restaurants. Voor meer informatie en reserveringen kijk op: www.diningwiththestars.nl.

Deals

Wekelijkse top deals

Diningcity biedt elke week meer dan 200 fantastische restaurant deals aan bij top & Michelinsterren restaurants. Bekijk alle deals op www.diningcity.nl.

Photo deals
Ee30c3ea1e

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden