Wat 212 mensen zeggen over Pegasus
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heel lekkere keuken, geslaagde moderne inbreng in klassieke basis op basis van eerlijke, herkenbare basisproducten.
Zeer vriendelijke ontvangst en bediening.
Interieur dat een Engels landhuis doet denken. Omwille van avonduur en weer jammer genoeg niet op binnenterras kunnen zitten.
De charmante bediening en het kader zijn voor mij voltreffers! Het eten was heel lekker maar mocht naar mijn zin wat meer gekruid zijn. Wijzelf koken heel aromatisch en pikant. De earl grey thee als afsluiter was smaakloos. Toch een opmerkelijk restaurant voor Poperinge en omgeving.
Dommage qu'il y avait 2 tables assez bruyantes.
La bâtisse est pleine de surprises de portes et marches, mais ça a son charme.
Personnel très souriant et serviable. Les plats se suivent assez vite
Quant à la cuisine, compositions inattendues mais très goûteuses et agréables.
Le restaurant vaut le détour et est à recommander.
Nous avons passé un moment superbe. Merci.
Wij hebben er echt van genoten van die pareltjes op ons bord. het was hel lekker en de bediening was zeker ook ok. We waren er op ons gemak dat we zelfs een extra schoteltje kaas erbij hebben besteld met een fantastische wijn.
Aperitief op het gezellig terras met uitstekende hapjes.
Het voorgerecht was verrassend. Het hoofdgerecht kwam iets te snel, maar de kok zal moeten kiezen hebben tussen opdienen of vlees te gaar. (dan kan ik zijn keuze wel appreciëren)
Een pluspunt voor deze zaak is de jonge sommelier : met kennis van zaken en b...
Aperitief op het gezellig terras met uitstekende hapjes.
Het voorgerecht was verrassend. Het hoofdgerecht kwam iets te snel, maar de kok zal moeten kiezen hebben tussen opdienen of vlees te gaar. (dan kan ik zijn keuze wel appreciëren)
Een pluspunt voor deze zaak is de jonge sommelier : met kennis van zaken en bovendien heel vlot en vriendelijk loodst hij je naar de perfecte wijn ! En ik kan je verzekeren dat er een heel uitgebreid aanbod is ! Ik zou zeggen : Ga daar eens langs en geef je vertrouwen aan de sommelier ! Je zal tevreden zijn ! Dikke pluim!!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Poperinge e.o.
Over Pegasus
Restaurant Pegasus is in Poperinge en omstreken in korte tijd op gastronomisch gebied een begrip geworden. Het restaurant is sfeervol, romantisch en dit in een buitengewoon kader.
Bert Recour studeerde aan de kokschool Ter Duynen te Koksijde. Gevormd door meesters als Bruneau, Jean Berquin (Rust Roest), Geert Van Hecke (De Karmeliet) en Peter Goossens (Hof van Cleve) stippelde Bert een eigen koers uit.
Een vleugje exotisme, zuiderse accentjes en bovenal een compromisloze zorg voor versheid en kwaliteit bepalen het palet. Koken als hoogst genietbare kunst.