Wat 212 mensen zeggen over Pegasus
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wij werden heel vriendelijk ontvangen vanaf het begin. Gedurende de hele avond hebben wij nooit iets tekort gehad. De mensen waren oprecht vriendelijk en we hebben heel lekker gegeten. We waren onder de indruk van de keuken. Wij komen hier zeker nog terug.
de arbeidsintensiteit in alles wat gebracht wordt is niet te schatten,
de kwaliteit is van het beste,super vriendelijke en attente gastvrouw!
een top-adres!
Uitstekende keuken, mooie inrichting en gezellig decor
Het is jammer dat we geen 11/10 kunnen geven.
Niets is teveel gevraagd, vriendelijk, culinair hoogstaand, warm...
Ook het weer was ook goed, zodat aperitief en dessert buiten op terras konden genoten worden.Ik heb aan mijn franse collega Genoels-Elderen 2003 laten proeven, om te
bewijzen dat in België ook hoogstaande wijnen bestaan. Alles in Pegasus is op perfecte manier verlopen.Ontvangst,kader ,keuken, service, en sfeer.Beter is moeilijk in te denken.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Poperinge e.o.
Over Pegasus
Restaurant Pegasus is in Poperinge en omstreken in korte tijd op gastronomisch gebied een begrip geworden. Het restaurant is sfeervol, romantisch en dit in een buitengewoon kader.
Bert Recour studeerde aan de kokschool Ter Duynen te Koksijde. Gevormd door meesters als Bruneau, Jean Berquin (Rust Roest), Geert Van Hecke (De Karmeliet) en Peter Goossens (Hof van Cleve) stippelde Bert een eigen koers uit.
Een vleugje exotisme, zuiderse accentjes en bovenal een compromisloze zorg voor versheid en kwaliteit bepalen het palet. Koken als hoogst genietbare kunst.