Wat 212 mensen zeggen over Pegasus
Eten | |
Service | |
Sfeer |
voor mij was dit een toppertje , niets op aan te merken !
vriendelijke ontvangst en bediening door de dame des huizes , heel verzorgde en lekkere keuken en een prachtig interieur & locatie !!!
Na een aangename ontvangst genoten van aperitief tot dessert.
Zeker een aanrader
Het eten is er prima, met produkten van bij ons en met de nodige kennis en creativiteit klaargemaakt. Van alles voldoende en met zorg bediend. Het was bijzonder aangenaam om buiten op het terras te eten bij een schitterend weertje, maar een parasol zou een meerwaarde geven.
De ontvangst was uitermate vriendelijk, het aperitief werd in een zeer stijl ol salon geserveerd. Heel lekkere fijne hapjes gingen het menu vooraf. Het menu bestond uit 3 gangen met oog voor detail in elk bordje, de smaken waren subliem . We namen de aangepaste wijnformule en de gastvrouw vulde zeer royaal de glazen...
Lees hele reviewDe ontvangst was uitermate vriendelijk, het aperitief werd in een zeer stijl ol salon geserveerd. Heel lekkere fijne hapjes gingen het menu vooraf. Het menu bestond uit 3 gangen met oog voor detail in elk bordje, de smaken waren subliem . We namen de aangepaste wijnformule en de gastvrouw vulde zeer royaal de glazen. Zelfs met veel begrip werden onze opgevoede hondjes vewelkomt en kregen een tafel een beetje apart van het gebeuren. Zeer attentvol. Wij komen zonder twijfel nog terug naar rest. Pegasus en hopelijk zer snel.
Très bon , mais un peu trop juste dans l assiette. Un peu trop cher .
Plattegrond Alle restaurantdeals in Poperinge e.o.
Over Pegasus
Restaurant Pegasus is in Poperinge en omstreken in korte tijd op gastronomisch gebied een begrip geworden. Het restaurant is sfeervol, romantisch en dit in een buitengewoon kader.
Bert Recour studeerde aan de kokschool Ter Duynen te Koksijde. Gevormd door meesters als Bruneau, Jean Berquin (Rust Roest), Geert Van Hecke (De Karmeliet) en Peter Goossens (Hof van Cleve) stippelde Bert een eigen koers uit.
Een vleugje exotisme, zuiderse accentjes en bovenal een compromisloze zorg voor versheid en kwaliteit bepalen het palet. Koken als hoogst genietbare kunst.