Wat 62 mensen zeggen over Restaurant Barrel
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Een heel gezellig huiskamerrestaurant waarbij je helemaal in de keuken kan kijken, prachtig. Ze doen dit met twee en dat op zich verdient al bewondering. We werden heel gastvrij ontvangen en kregen om te starten twee amuses. De kalfslever viel minder in de smaak aan onze tafel maar de bisque van schaaldieren was zee...
Lees hele reviewEen heel gezellig huiskamerrestaurant waarbij je helemaal in de keuken kan kijken, prachtig. Ze doen dit met twee en dat op zich verdient al bewondering. We werden heel gastvrij ontvangen en kregen om te starten twee amuses. De kalfslever viel minder in de smaak aan onze tafel maar de bisque van schaaldieren was zeer goed. Rode poon was subliem, everzwijn ook heerlijk, fazant met buikspek vonden we de mindere gang, ook omwille van de kroketjes die wat plat werden opgediend. Over het nagerecht waren de meningen verdeeld. Als je houdt van warm fruit en kaneel is dit zeker een topper! Wij hebben een heerlijke avond gehad. Dankjewel
grote klasse over heel de lijn, de chef heeft een verfijnd smakenpalet met oog voor
een detailrijke bordschikking, de bediening is op hoog niveau en de wijnen zijn
in balans met de gerechten
een adresje voor de ware gastronoom
Voor een tweede maal hebben we hier overheerlijk gegeten.
Wij hebben hier super lekker gegeten. Met uitzondering van de Spicy Caribbean cocktail was alles heerlijk, en perfect op smaak gebracht. De service was uitmuntend, en we hebben genoten van het zicht op de keuken!
Mooie locatie, heel vriendelijke bediening met degelijke uitleg en zeer lekker gegeten . Jong maar met zeer veel potentieel. Een pluim zowel aan de chef als de gastvrouw. Een adresje om zeker terug te keren !
Plattegrond Alle restaurantdeals in Lier e.o.
Over Restaurant Barrel
Keuken: Frans
Op de Mechelsesteenweg 436 in Lier vindt u Restaurant Barrel, een voormalige villa die werd omgebouwd tot restaurant waar men vertoeft in een huiselijke sfeer, waar de tijd even stilstaat en de ambacht tijd heeft om te rijpen.
Tien jaar geleden startten we ons restaurant in een prachtig herenhuis in Hoogstraten, Maison Thirion. In maart 2020 verhuisden we naar Lier en schrijven, hier onder de naam Barrel onze hernieuwde versie.
De naam BARREL
We zochten een korte naam, die in verbinding met voeding staat en tegelijkertijd onze eigenheid omvatte. Een vat of barrel, waarin de producten verfijnd worden en toenemen in kracht. Zo wordt onze keuken ook vaak door onze gasten omschreven: intens en puur van smaak. Als chef, Jeroen, hou ik van kwaliteit en ambacht, het mag met een twist. Hier wordt alles in huis bereid op een Franse basis met wereldse invloeden en met vele lokale producten die elkaar versterken. Ik, Daisy, ontvang je graag met de glimlach als gastvrouw en sta je als sommelier graag bij in je keuzes voor (Belgische) wijn, bier en alcoholvrije dranken. Verder trekken we graag in onze moestuin, voor het kweken van
(vergeten) groenten en kruiden die daarna de weg naar de keuken vinden.