Wat 62 mensen zeggen over Restaurant Barrel
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Gezellig kamerrestaurant.
De bediening ligt volledig in de handen van de kok en zijn vrouw,geen personeel.
Beiden supervriendelijk.Alles liep heel vlotjes.De gerechten waren top en allemaal van hoog niveau,Allemaal schilderijtjes op je bord,soms zelf spijtig dat je ze ze moest opeten,zo mooi,echt top.
Ook een ext...
Gezellig kamerrestaurant.
De bediening ligt volledig in de handen van de kok en zijn vrouw,geen personeel.
Beiden supervriendelijk.Alles liep heel vlotjes.De gerechten waren top en allemaal van hoog niveau,Allemaal schilderijtjes op je bord,soms zelf spijtig dat je ze ze moest opeten,zo mooi,echt top.
Ook een extra meerwaarde vind ik hier.Ze hebben zelf een servies laten maken dat bij hun gerechten hoort waardoor ze nog meer tot uiting komen .Echt een meerwaarde en pluspunt voor hun.
Zeker een aanrader en wij komen hier zeker nog terug .Doe zo verder met jullie topgerechtjes en topsmaken en mooie schilderijtjes op jullie bord . Super gegeten
Mooi en gezellig tafelen. Schitterende menu's, borden als kunstwerkjes, verrassende hapjes tussendoor, met kennis en glimlach geserveerd. Hou je van verfijnde smaken, dan is Maison Thirion een absolute aanrader ! Warm aanbevolen !
Fantastisch lekker gegeten, inclusief twee extra gerechten bij het restaurantweek-menu.
De verassende en lekkere amuses werden gevolgd door schitterende voor- en tussengerechten. Het hoofdgerecht was een vernieuwende bereiding van eendeborst en om af te sluiten was er een lekker dessert met weer zeer gevarieerde sm...
Fantastisch lekker gegeten, inclusief twee extra gerechten bij het restaurantweek-menu.
De verassende en lekkere amuses werden gevolgd door schitterende voor- en tussengerechten. Het hoofdgerecht was een vernieuwende bereiding van eendeborst en om af te sluiten was er een lekker dessert met weer zeer gevarieerde smaken.
Een topper is het huisgeroookt speenvarken met venkel en prei en een tuinbonencoulis die perfect de gerookte smaak in balans brengt.
Onvoorstelbaar dat chef Jeroen dit allemaal helemaal alleen bereidt.
De bijpassende wijnen waren meestal goed, maar hier is toch nog een beetje progressie mogelijk.
Enig minpuntje die avond (maar daar kunnen Chef Jeroen en gastvrouw Daisy niets aan doen) was een zeer luidruchtige tafel van 7 personen waardoor de informatie bij de gerechten en wijnen voor ons niet altijd verstaanbaar was en waardoor we ook niet rustig en ten volle hebben kunnen genieten van de schitterende gerechten.
Maar zeker een adresje om meer te bezoeken!
Gastvrouw Daisy en chef Jeroen weten perfect waar ze mee bezig zijn. Vriendelijk ontvangst, lekkere gerechten, die als schilderijtjes gedresseerd worden. Een chef die je het gerecht aan tafel komt presenteren, bijpassende verrassende wijnen of bieren (echt top). Afsluiten met een perfecte espresso. Gastronomie zoals het hoort te zijn! Bravo
Het voorgerecht en het dessert was tiptop,bij het hoofdgerecht stoorde mij de kleine loempia die niet krokant was.maar het is wel een van mijn geliefde restaurants.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Lier e.o.
Over Restaurant Barrel
Keuken: Frans
Op de Mechelsesteenweg 436 in Lier vindt u Restaurant Barrel, een voormalige villa die werd omgebouwd tot restaurant waar men vertoeft in een huiselijke sfeer, waar de tijd even stilstaat en de ambacht tijd heeft om te rijpen.
Tien jaar geleden startten we ons restaurant in een prachtig herenhuis in Hoogstraten, Maison Thirion. In maart 2020 verhuisden we naar Lier en schrijven, hier onder de naam Barrel onze hernieuwde versie.
De naam BARREL
We zochten een korte naam, die in verbinding met voeding staat en tegelijkertijd onze eigenheid omvatte. Een vat of barrel, waarin de producten verfijnd worden en toenemen in kracht. Zo wordt onze keuken ook vaak door onze gasten omschreven: intens en puur van smaak. Als chef, Jeroen, hou ik van kwaliteit en ambacht, het mag met een twist. Hier wordt alles in huis bereid op een Franse basis met wereldse invloeden en met vele lokale producten die elkaar versterken. Ik, Daisy, ontvang je graag met de glimlach als gastvrouw en sta je als sommelier graag bij in je keuzes voor (Belgische) wijn, bier en alcoholvrije dranken. Verder trekken we graag in onze moestuin, voor het kweken van
(vergeten) groenten en kruiden die daarna de weg naar de keuken vinden.