Wat 62 mensen zeggen over Restaurant Barrel
Eten | |
Service | |
Sfeer |
gezellig klein restaurant,vriendelijke bediening,de schotels mooi gegarneerd en zeker voldoende ,hoe dit jong koppel het met zijn tweeën vlot laten verlopen,hoed af.
Kleinschalig restaurant, aangenaam kader - vriendelijke bediening ; goede humor - lekker en voldoende eten - zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Zeker een aanrader en om terug te komen
Perfecte en heel vriendelijke bediening, heel fijne keuken met marktverse producten, 2 amuses en een zalig sorbetje tussendoor en een warme huiselijke sfeer. En dit allemaal dankzij de man (kok) aan het fornuis en echtgenote voor de bediening. Ook het BOB arrangement voor de wijn is een aanrader! Wij komen zeker terug!
Elk bezoek opnieuw word je verrast door de creatieve kookkunsten van chef Jeroen. Schilderijtjes op je bord om duimen en vingers bij af te likken. Doe daarbij de vriendelijke en charmante ontvangst en bediening van zijn vriendin Daisy ....en je hebt de perfecte combinatie voor een avondje gezellig en heerlijk tafelen !
in het kader van restaurant weken er gegeten en zodoende kwamen we er ook terecht, want we kenden dit pareltje niet. Heel vriendelijke bediening en erg lekker gegeten. Opmerkelijke combi ijs bij de paté ?? Een aanrader echter voor iedereen.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Lier e.o.
Over Restaurant Barrel
Keuken: Frans
Op de Mechelsesteenweg 436 in Lier vindt u Restaurant Barrel, een voormalige villa die werd omgebouwd tot restaurant waar men vertoeft in een huiselijke sfeer, waar de tijd even stilstaat en de ambacht tijd heeft om te rijpen.
Tien jaar geleden startten we ons restaurant in een prachtig herenhuis in Hoogstraten, Maison Thirion. In maart 2020 verhuisden we naar Lier en schrijven, hier onder de naam Barrel onze hernieuwde versie.
De naam BARREL
We zochten een korte naam, die in verbinding met voeding staat en tegelijkertijd onze eigenheid omvatte. Een vat of barrel, waarin de producten verfijnd worden en toenemen in kracht. Zo wordt onze keuken ook vaak door onze gasten omschreven: intens en puur van smaak. Als chef, Jeroen, hou ik van kwaliteit en ambacht, het mag met een twist. Hier wordt alles in huis bereid op een Franse basis met wereldse invloeden en met vele lokale producten die elkaar versterken. Ik, Daisy, ontvang je graag met de glimlach als gastvrouw en sta je als sommelier graag bij in je keuzes voor (Belgische) wijn, bier en alcoholvrije dranken. Verder trekken we graag in onze moestuin, voor het kweken van
(vergeten) groenten en kruiden die daarna de weg naar de keuken vinden.