Wat 370 mensen zeggen over Huis de Colvenier
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wij gingen in op een advertentie in VAB. Lekker gegeten voor een zeer schappelijke prijs. Voor ons dus geen verrassing aan de kassa, alles was op voorhand duidelijk besproken met de Chef van dit restaurant. Wij keren zeker nog terug.
De website nodige mij uit op een belevenis. Dit is wat ik kreeg, een hele leuke belevenis voor mijn familie en mezelf. Ik voelde mij net als mijn jongste zoon op een dagje Disneyland. De rondleiding, het aperitieven en ronddwalen in de wijnkelder. Prachtig. Doe zo verder.
Een pareltje wat je echt ontdekt moet hebben. Heerlijke, verrassende gerechten van de hand van een topkok. Elk gerecht is een kunstwerkje. Aangename en vlotte bediening. Volgende keer neem ik zeker vrienden mee naar dit restaurant. Echter, niet goedkoop.
De website was veelbelovend. Hebben geen spijt van onze keuze. Supper lekker. De wijnkelders zijn zo gezellig wanneer je tesamen met vrienden je aperitief neemt. Proficiat Patrick.
Wij staan er nog steeds van versteld dat dit restaurant geen Michelin ster heeft. Het is een waar culinair festijn, een streling voor de smaakpapillen. Het kader mag misshien ietsjes moderner maar wat ik op mijn bord krijg is toch belangrijkst.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over Huis de Colvenier
Keuken: Frans
Ervaar een unieke beleving in restaurant Huis de Colvenier in Antwerpen. Huis De Colvenier verrast zijn gasten dagelijks met een gastronomisch menu op basis van marktverse producten. Meer dan alleen een heerlijk diner bezorgen zij u een buitengewone belevenis. Reeds 30 jaar ontvangt chef-kok Patrick van Herck gasten in zijn restaurant. Zij waarderen zijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.
De Chef begeleidt u naar zijn open keuken waar iedereen welkom is om even in de potten te kijken. Een smaakvolle kabeljauw die vakkundig gefileerd wordt terwijl de fond zachtjes pruttelt op een klein vuurtje en de sous chef à la minute krachtig een sabayon klopt. De geur van zoete desserts, oogstrelende gerechten en het ritmisch getik van de fouet. Voor elke gastronoom smaakt dit als een amuse.