Wat 370 mensen zeggen over Huis de Colvenier
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Ik had eerst een beetje mijn twijfels bij het restaurant. Het zag er allemaal een beetje té goed uit. Maar met deze bevestig ik graag dat dit restaurant een echte aanrader is. De ontvangst, de wijnkelders en de overheerlijke keuken hebben mijn man en ik meteen bekoord.
Ik ben eigenaar van een architectenburo en kreeg via mail een uitodiging om het restaurant te leren kennen. Ik bezocht het restaurant tezamen met een collega en hebben beiden enorm genoten. Het aperitieven in de wijnkelder was echt wel bijzonder leuk. Ik keer nog terug.
Wij zijn vaste klanten bij Patrick. Ook al kan het soms een beetje druk zijn toch is dit ons favoriete restaurant. Neem gerust vrienden mee, ze zullen versteld staan van het interieur en de keuken. Met deze ook een pluim voor de bediening en Filip.
Tip: af en toe heeft Huis de Colvenier een promotie / actie. Schrijf je in op hun nieuwsbrief zodat je de actie ontvangt en twijfel niet, het zal je zeker bevallen. De wijnkelder is heel mooi en het eten zeer goed.
Om 12u gaan lunchen. Het interieur was stijlvol en karaktervol. Lang gedineerd tot ongeveer 17u. Het smaakte naar nog meer, nog langer. De rog en asperges waren verukkelijk. De Chef drong aan op contante betaling, hou hier rekening mee. Mooie dag gehad.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over Huis de Colvenier
Keuken: Frans
Ervaar een unieke beleving in restaurant Huis de Colvenier in Antwerpen. Huis De Colvenier verrast zijn gasten dagelijks met een gastronomisch menu op basis van marktverse producten. Meer dan alleen een heerlijk diner bezorgen zij u een buitengewone belevenis. Reeds 30 jaar ontvangt chef-kok Patrick van Herck gasten in zijn restaurant. Zij waarderen zijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.
De Chef begeleidt u naar zijn open keuken waar iedereen welkom is om even in de potten te kijken. Een smaakvolle kabeljauw die vakkundig gefileerd wordt terwijl de fond zachtjes pruttelt op een klein vuurtje en de sous chef à la minute krachtig een sabayon klopt. De geur van zoete desserts, oogstrelende gerechten en het ritmisch getik van de fouet. Voor elke gastronoom smaakt dit als een amuse.