Wat 370 mensen zeggen over Huis de Colvenier
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Op basis van emailing van het restaurant het restaurant voor een eerste keer bezocht. De aperitief in de wijnkelder kan ik zeker aanraden, het is echt bijzonder. De gerechten waren een streling voor oog en smaakpapillen. Ik ga zeker terug. Nota: het ouder gedellete van het restaurant is authentieker en sfeervoller dan de wintertuin - veranda.
Een dikke proficiat voor het hele team van dit restaurant. De bediening en gastvrijheid bevielen ons zeer. De gerechten waren lekker maar wel vrij klassiek samengesteld. Eten: 7/10. Totaal: 9/10.
Prachtige avonf gehad tezamen met vrienden in Huis De Colvenier. Voor 55 euro all-in kunnen genieten van een aspergefestival. Heerlijke gerechten en een heel mooie, gezellige omgeving. De Chef heeft ook rekening gehouden met de allergie van mijn man. Aan te bevelen.
Mijn mond viel open toen ik dit restaurant betrad. Wij werden meteen begroet door een van de vriendelijke obers en werd naar de wijnkelder gebracht. Na uitgebreid aperitieven (misschien net iets te lang) werden wij via de open keuken naar het restaurant gebracht. Wij zaten in een ruimte welke nogal exotisch aandeed....
Lees hele reviewMijn mond viel open toen ik dit restaurant betrad. Wij werden meteen begroet door een van de vriendelijke obers en werd naar de wijnkelder gebracht. Na uitgebreid aperitieven (misschien net iets te lang) werden wij via de open keuken naar het restaurant gebracht. Wij zaten in een ruimte welke nogal exotisch aandeed. Persoonlijk verkoos ik het voorste gedeelte van het restaurant wat er wat authentieker uit zag. De gerechten waren ronduit voortreffrelijk. Niks op aan te merken. De prijs lag eerder aan de hoge kant. Toch aan te raden.
Beslist een van de toppers in Antwerpen. Gastvrij en bijzonder geslaagd concept. De chef-kok zou ik wel liever iets meer achter zijn fornuis zien staan. Maar dit doet niets af aan de kwaliteit en service.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over Huis de Colvenier
Keuken: Frans
Ervaar een unieke beleving in restaurant Huis de Colvenier in Antwerpen. Huis De Colvenier verrast zijn gasten dagelijks met een gastronomisch menu op basis van marktverse producten. Meer dan alleen een heerlijk diner bezorgen zij u een buitengewone belevenis. Reeds 30 jaar ontvangt chef-kok Patrick van Herck gasten in zijn restaurant. Zij waarderen zijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.
De Chef begeleidt u naar zijn open keuken waar iedereen welkom is om even in de potten te kijken. Een smaakvolle kabeljauw die vakkundig gefileerd wordt terwijl de fond zachtjes pruttelt op een klein vuurtje en de sous chef à la minute krachtig een sabayon klopt. De geur van zoete desserts, oogstrelende gerechten en het ritmisch getik van de fouet. Voor elke gastronoom smaakt dit als een amuse.