Knife fork icon red

Floris Restaurant

8,9 (56 avis)

Consultez 56 avis sur Floris Restaurant

8.9
(56 avis)
Cuisine
9.0
Service
9.0
Ambiance
8.7
Donner son avis

9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Ambiance 9

Een totale en fantastische beleving in een mooi en gezellig kader. De vriendelijke ontvangst was het begin van onze culinaire beleving. De hapjes bij het aperitief waren zeer lekker en verzorgd én dan begon de lunch - 3 gangenmenu- met een voorgerecht met vis, hoofdschotel parelhoen en een super dessert. Duidelijk...

Plus d'informations

Een totale en fantastische beleving in een mooi en gezellig kader. De vriendelijke ontvangst was het begin van onze culinaire beleving. De hapjes bij het aperitief waren zeer lekker en verzorgd én dan begon de lunch - 3 gangenmenu- met een voorgerecht met vis, hoofdschotel parelhoen en een super dessert. Duidelijk werkt men met lekkere verse ingrediënten. Ieder bord was kleurrijk en perfect gedresseerd, schilderijtjes eigenlijk. Floris mag duidelijk en ten zeerste aanbevolen worden. Wil nog meegeven dat de "picon" super gepresenteerd werd met het karafje witte wijn én dat de wijn perfect opgediend werd. De "open keuken" was ook een "meegenieter". Wij hebben echt geen enkele opmerking behalve "super adresje". Spijtig genoeg geen foto's genomen....

Chrisje à 14 mars 2020
Vérifié

7.7 Cuisine 9 | Service 7 | Ambiance 7

Het eten was super, het interieur leuk maar de gastvrouw was te weinig in haar restaurant. Als je iets wou vragen moest je lang wachten of zelf naar de (open) keuken lopen om bediend te worden. Vonden wij niet kunnen. Toen we wilden betalen was er zelfs niemand in het ganse restaurant, noch in de zaal, noch in de keuken. Raar maar waar. Maar voor het eten gaan we zeker nog terug.

FRANCIS ALGOED à 28 janvier 2020
Vérifié

"Floris Restaurant"
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Ambiance 8

Voor een.kleine prijs heel lekker gegeten. Hoedje af voor de chef en zijn team.

Carine Pollentier à 02 décembre 2019
Vérifié

7.3 Cuisine 6 | Service 8 | Ambiance 8

Prima

Winnie Goossens à 27 novembre 2019
Vérifié

7.7 Cuisine 8 | Service 8 | Ambiance 7

Een aanrader

jurryt laleeuwe à 26 novembre 2019
Vérifié

Carte Tous les restaurants à Sint-Andries et ses environs.

Gistelsesteenweg 520 8200 Sint-Andries

À propos de Floris Restaurant

Dégustez une cuisine raffinée près de Bruges avec le restaurant Floris. Nos plats sont à la base de produits locaux issus des agriculteurs flamands de l’ouest et des pêcheurs de la mer du Nord.

Floris présente une cuisine contemporaine composée avec des produits locaux en fonction des saisons et de l'offre du marché, complétée par une carte des vins établie par Yanick Dehandschutter. Venez profiter avec ils sur la terrasse ou dans la restaurant confortable !

Réserver une table Réserver une table

Offres de restaurants Diningcity

Je souhaite recevoir les meilleures offres de Diningcity.

Inscrivez votre restaurant

Vous êtes restaurateur et vous souhaitez promouvoir votre restaurant sur DiningCity. Inscrivez-vous dès maintenant !

S'inscrire gratuitement

Toutes les villes