Knife fork icon red

Floris Restaurant

8,9 (56 reviews)

What 56 people say about Floris Restaurant

8.9
(56 reviews)
Food
9.0
Service
9.0
Atmosphere
8.7
Write a review

9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

Een totale en fantastische beleving in een mooi en gezellig kader. De vriendelijke ontvangst was het begin van onze culinaire beleving. De hapjes bij het aperitief waren zeer lekker en verzorgd én dan begon de lunch - 3 gangenmenu- met een voorgerecht met vis, hoofdschotel parelhoen en een super dessert. Duidelijk...

Read full review

Een totale en fantastische beleving in een mooi en gezellig kader. De vriendelijke ontvangst was het begin van onze culinaire beleving. De hapjes bij het aperitief waren zeer lekker en verzorgd én dan begon de lunch - 3 gangenmenu- met een voorgerecht met vis, hoofdschotel parelhoen en een super dessert. Duidelijk werkt men met lekkere verse ingrediënten. Ieder bord was kleurrijk en perfect gedresseerd, schilderijtjes eigenlijk. Floris mag duidelijk en ten zeerste aanbevolen worden. Wil nog meegeven dat de "picon" super gepresenteerd werd met het karafje witte wijn én dat de wijn perfect opgediend werd. De "open keuken" was ook een "meegenieter". Wij hebben echt geen enkele opmerking behalve "super adresje". Spijtig genoeg geen foto's genomen....

Chrisje at 14 March 2020
Verified

7.7 Cuisine 9 | Service 7 | Atmosphere 7

Het eten was super, het interieur leuk maar de gastvrouw was te weinig in haar restaurant. Als je iets wou vragen moest je lang wachten of zelf naar de (open) keuken lopen om bediend te worden. Vonden wij niet kunnen. Toen we wilden betalen was er zelfs niemand in het ganse restaurant, noch in de zaal, noch in de keuken. Raar maar waar. Maar voor het eten gaan we zeker nog terug.

FRANCIS ALGOED at 28 January 2020
Verified

"Floris Restaurant"
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Voor een.kleine prijs heel lekker gegeten. Hoedje af voor de chef en zijn team.

Carine Pollentier at 02 December 2019
Verified

7.3 Cuisine 6 | Service 8 | Atmosphere 8

Prima

Winnie Goossens at 27 November 2019
Verified

7.7 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 7

Een aanrader

jurryt laleeuwe at 26 November 2019
Verified

Map All restaurant deals in Sint-Andries

Gistelsesteenweg 520 8200 Sint-Andries

About Floris Restaurant

At Floris Restaurant, nearby Brugge, you can enjoy the beautiful products from West Flemish farmers and fishermen from the North Sea.

Floris presents a contemporary kitchen with seasonal products, with a complementary wine menu, designed by Yanick Dehandschutter. Enjoy the lovely terrace in the summer!

Reserve a table Reserve a table

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities