Gå Nord

Scandinavisch | €€ | Menu
7,5 (14 reviews)

Wat 14 mensen zeggen over Gå Nord

7.5 Gebaseerd op 14 reviews. 64% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Commentaar Frank en Conny"
9.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 8

Met een ober die ons zeer goed ontving en excellente combinatie aanbracht tussen eten en drinken, zowel qua aperitief als voor wijn, voelden we ons hier direct thuis. Het eten bleek daarbij verrassend en aangenaam. Enkel de aanpalende speeltuin kon op het terras wat voor rumoer zorgen, maar zonder echt storend te wo...

Lees hele review

Met een ober die ons zeer goed ontving en excellente combinatie aanbracht tussen eten en drinken, zowel qua aperitief als voor wijn, voelden we ons hier direct thuis. Het eten bleek daarbij verrassend en aangenaam. Enkel de aanpalende speeltuin kon op het terras wat voor rumoer zorgen, maar zonder echt storend te worden. Onze ervaring aldaar is in ieder geval voor herhaling vatbaar. Puik adresje erbij.

Frank Dillen op 15 juni 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten maar lastig te vinden!"
8.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 10

We lieten ons met een taxi brengen en werden in de buurt afgezet. De taxichauffeur had geen idee. Misschien een naamsvermelding op de zijgevel?
Het menu was uitstekend gedoseerd. Heerlijk bloemkoolsoepje, daarna voor mijn vrouw de kalfsentrecote en voor mij de asperges. Het dessert was een zalig bolletje ijs met fr...

Lees hele review

We lieten ons met een taxi brengen en werden in de buurt afgezet. De taxichauffeur had geen idee. Misschien een naamsvermelding op de zijgevel?
Het menu was uitstekend gedoseerd. Heerlijk bloemkoolsoepje, daarna voor mijn vrouw de kalfsentrecote en voor mij de asperges. Het dessert was een zalig bolletje ijs met fruit omringd. Wat erg jammer was dat we bij de aperohapjes (heerlijk en veel) en verdere maaltijd geen brood kregen, dat we bij diverse gangwisselingen om bestek moesten vragen en dat de zwarte tafel buiten inmiddels vlekkerig en morsig eruit zag. Tussen de maaltijden even schoonmaken eet net iets gezelliger.
Het restaurant is fantastisch gelegen op een schitterende locatie, de staf is bijzonder vriendelijk en gastvrij en het eten is prima maar er kan nog wel een tandje bij.
Al met al een prima avond gehad in een mooie omgeving.

Peter Uddén op 14 juni 2023
Geverifiëerd

"Slechte ervaring "
3.0 Keuken 6 | Service 1 | Sfeer 2

Verschrikkelijke eerste ervaring. Geen personeel, geen enkele opleiding, 2xvoor water gevraagd, 1 uur gewacht hierop. Geen interesse. We hebben daar 3u gezeten en op elke gang oneindig lang gewacht. Trouwens iedereen .veel reclamaties. Absoluut niet meer overdoen. Slechte ervaring. En zelfs geen baas aanwe...

Lees hele review

Verschrikkelijke eerste ervaring. Geen personeel, geen enkele opleiding, 2xvoor water gevraagd, 1 uur gewacht hierop. Geen interesse. We hebben daar 3u gezeten en op elke gang oneindig lang gewacht. Trouwens iedereen .veel reclamaties. Absoluut niet meer overdoen. Slechte ervaring. En zelfs geen baas aanwezig om te helpen. En maar 11 tafeltjes bezet, helft leeg. Spijtig mooie locatie.

jozef DE SWERT op 10 juni 2023
Geverifiëerd

"Verjaardag"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gewoonweg top. Genoten van elke hap. Pareltjes op je bord. Vriendelijke bediening en zeer gezellig. Een aanrader.

Elleke op 10 juni 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Gå Nord

Keuken: Scandinavisch

Geniet van oosterse wabi-sabi bij Gå Nord in Antwerpen! Gelegen in het oude koetshuis te midden van de groene oase van Park Spoor geniet u van authentieke en karakteristieke sferen. De chefs hebben zich laten inspireren door de oosterse wabi-sabi filosofie en esthetiek: ‘eenvoud’ is het sleutelwoord. Deze filosofie – simpel, natuurlijk en eerlijk - klinkt steeds door in alles wat zij doen. De chefs hebben geen geheimen waar u hen te werk kunt zien gaan in de open keuken. Aldaar maken zij fantastische creaties van hun fenomenale gerechten met excentrieke smaaksensaties inbegrepen. Proef en aanschouw de schoonheid in ware puurheid!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden