Gå Nord

Scandinavisch | €€ | Menu
7,5 (14 reviews)

Wat 14 mensen zeggen over Gå Nord

7.5 Gebaseerd op 14 reviews. 64% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Raar maar waar"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Bij soep en voorgerecht vroegen we om brood. De garçon vertelde ons dat ze het zelf bakken en heerlijk is maar dat er vandaag geen brood is 😱 nog nooit gehoord in een restaurant 😝 wel goedgemaakt na wat aandringen door een extra drankrondje van de zaak. Het eten was super lekker de wijn is super duur…. Dus dan maar een duur pintje erbij 😝
Gelukkig in goed gezelschap

Stephen Sophie op 17 december 2023
Geverifiëerd

"Altijd een heerlijk verwenmoment"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Brunch, lunch of diner, je beleeft altijd een heerlijk verwenmoment aan een tafel bij Ga Nord. De bediening is steeds top, uiterst vriendelijk en professioneel. De berschillende voorgerechten om te delen zijn erg leuk in gezelschap en het hoofdmenu zowel als het dessert waren weeral top. Staat al verschillende jaren in mijn top 5, ik kombsteeds met veel plezier en zin in wat er komt terug

Inge Cools op 15 december 2023
Geverifiëerd

"Teleurstellend"
2.7 Keuken 1 | Service 1 | Sfeer 6

Na een 20 min. nog steeds geen bediening aan onze tafel. Dan maar zelf iemand geroepen. Kaart gekregen zonder wat uitleg.
We bestelden 2 gin tonics, amuses waren er niet bij. Na weer een hele tijd te wachten 1ste voorgerecht. Brood gevraagd, dat werd dan gewoon neergezet bij een andere tafel naast ons. De volgende ...

Lees hele review

Na een 20 min. nog steeds geen bediening aan onze tafel. Dan maar zelf iemand geroepen. Kaart gekregen zonder wat uitleg.
We bestelden 2 gin tonics, amuses waren er niet bij. Na weer een hele tijd te wachten 1ste voorgerecht. Brood gevraagd, dat werd dan gewoon neergezet bij een andere tafel naast ons. De volgende 2 gerechten werden op tafel gezet zonder enige uitleg. Overgare kabeljauw in een niet definieerbare bruin/groene "saus". Vistaartje niet te eten. Na het eerste voorgerecht vroegen we ook waar onze wijn bleef, dat ging dan gevraagd worden aan iemand anders. Alle voorgerechten op, nog steeds geen wijn te zien. Ondertussen zaten we daar meer dan 2 uur, het hoofdgerecht kwam maar niet alsook de wijn niet. Ons geduld was op en we hebben de rekening gevraagd. We zagen de baas/verantwoordelijke uit de keuken komen om te horen wat er gaande was. Hij had zelfs het fatsoen niet om zich zelf te komen excuseren. Dit is de 1ste keer dat we zo'n teleurstellende eetervaring oplopen met de restaurantweek. Wegblijven daar!

Kathleen Verlinden op 26 november 2023
Geverifiëerd

"Waar is scandinavie? "
4.0 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 4

Voorgerecht en dessert ok, maar hoofdschotel echt niet lekker. Uitgedroogd, te zout. Algemeen teleurgesteld want geen scandinavische toets. Sfeer ook matig. Bediening wel vriendelijk maar toch vrij studentikoos taalgebruik en houding. Te duur voor wat het was

Sofie B. op 25 november 2023
Geverifiëerd

"Lekker eten"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Lekker eten in een gezellige omgeving.

Mena van Praet op 19 november 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Gå Nord

Keuken: Scandinavisch

Geniet van oosterse wabi-sabi bij Gå Nord in Antwerpen! Gelegen in het oude koetshuis te midden van de groene oase van Park Spoor geniet u van authentieke en karakteristieke sferen. De chefs hebben zich laten inspireren door de oosterse wabi-sabi filosofie en esthetiek: ‘eenvoud’ is het sleutelwoord. Deze filosofie – simpel, natuurlijk en eerlijk - klinkt steeds door in alles wat zij doen. De chefs hebben geen geheimen waar u hen te werk kunt zien gaan in de open keuken. Aldaar maken zij fantastische creaties van hun fenomenale gerechten met excentrieke smaaksensaties inbegrepen. Proef en aanschouw de schoonheid in ware puurheid!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden