Bistro by Table'o

€€
6,7 (11 reviews)
100% aanbevolen

Bistro by Table'o

€€
6,7 (11 reviews)
100% aanbevolen

Wat 11 mensen zeggen over Bistro by Table'o

6.7 Gebaseerd op 11 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Kon beter"
6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Bediening was vriendelijk, maar niet professioneel. Zaakvoerder passeerde in de zaal, maar groette zijn gasten niet. Inrichting is modern en leuk, wel slechte stoelen. Schapenvelletjes op de stoelen doet winters aan en past niet meer eind mei. Voorgerecht was lekker, hoofdgerecht smaakloos en te droog, dessert was lekker. Ik vond het niet van dien aard om nog eens terug te keren.

Peggy Moerloos op 27 mei 2019

"Fijn!"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Lekker, fijne bediening,lekker wijntje. Mooie locatie, gezellig en mooi.

Jean Mantels op 26 mei 2019

"3 gangen menu "
6.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 6

Vriendelijke bediening, eten was goed maar geen culinair hoogstandje. Eenvoudig maar leuk interieur. Raviolisaus leek op pakjessaus, zal zeker niet zo zijn maar had er meer van verwacht, dit gerecht viel tegen
. Mechelse koekkoek was goed, dessert ook. Mooi pand.

Anna op 26 mei 2019

"Tabl'o Heers - een kennismaking"
6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Het interieur van Bistro Tabl'o ademt gezelligheid uit, de bediening is zeer vriendelijk, maar adequaat is wat anders. Wij zagen verschillende gerechten aan de verkeerde tafel geleverd (het zat nochtans niet vol). De obligate broodjes werden met lekkere dips op (alle) tafels gezet, maar veel te laat waardoor je amp...

Lees hele review

Het interieur van Bistro Tabl'o ademt gezelligheid uit, de bediening is zeer vriendelijk, maar adequaat is wat anders. Wij zagen verschillende gerechten aan de verkeerde tafel geleverd (het zat nochtans niet vol). De obligate broodjes werden met lekkere dips op (alle) tafels gezet, maar veel te laat waardoor je amper de tijd kreeg om er van te genieten, want daar was het voorgerecht al. Het eten was lekker, vooral het voorgerecht en het dessert. Het hoofdgerecht met vis viel tegen: geen saus en te weinig smaakvol. Jammer, dit was voor ons een kennismaking om op een later tijdstip ook het restaurant te verkennen. Het lijkt nu op een gemiste kans.

Erwin Morren op 25 mei 2019

"Leuk, lekker avondje uit"
7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

Dankzij Restaurant Week bij Bistro Table'o gegeten. We kregen een simpel 3-gangen menu. Simpel maar lekker menu met een klassiek voorgerechtje en een meer dan behoorlijk hoofdgerecht. Beide gerechten waren naar ons gevoel goed afgemeten. Een mooie portie, niet te weinig maar ook niet te veel. Hierdoor kon het desser...

Lees hele review

Dankzij Restaurant Week bij Bistro Table'o gegeten. We kregen een simpel 3-gangen menu. Simpel maar lekker menu met een klassiek voorgerechtje en een meer dan behoorlijk hoofdgerecht. Beide gerechten waren naar ons gevoel goed afgemeten. Een mooie portie, niet te weinig maar ook niet te veel. Hierdoor kon het dessert nog en was er plaats voor een verse muntthee, die we de gastvrouw eigenhandig uit de tuin zagen plukken.
De locatie en het gebouw zijn prachtig en de inrichting rustig modern.
Kortom een leuk, lekker avondje uit. We overwegen zeker om terug te gaan en, wie weet, het gastronomisch restaurant te proberen.

Bart Motmans op 24 mei 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Heers e.o.

Toon telefoonnummer

Over Bistro by Table'o

Back to basics, daar draait het om bij Bistr’O by Table’O. De pure keuken, op een jonge en frisse manier gebracht. Zij bieden zowel een a la carte menu als een 3- gangen keuzemenu aan.


In de namiddag kan je bij op het terras komen genieten van een drankje met een lekkere tapasplank.


Gastvrouw Daniela zorgt voor de hartelijke ontvangst en zal u heel de avond laten genieten van de mooie creaties van Mitchell met de daarbij horende wijnen. Mitchell en Daniela laten u graag kennismaken met hun kookstijl aan de hand van verschillende bereidingen, op een creatieve wijze geserveerd waarin het product steeds tot zijn recht komt.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Heers e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden