Bistro by Table'o

€€
6,7 (11 reviews)
100% aanbevolen

Bistro by Table'o

€€
6,7 (11 reviews)
100% aanbevolen

Wat 11 mensen zeggen over Bistro by Table'o

6.7 Gebaseerd op 11 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Lekker eten, vriendelijke bediening, aangenaam sfeervol terras: Ideaal voor een diner op een zomerse avond..

Mieke Geukens op 06 juni 2019

"Lunch table o"
4.0 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 2

Ik ben ontgoocheld over de ontvangst van het restaurant,verschillende keren aangebeld maar men deed niet open,ben toen langs zijkant binnengaan waar normaal de mensen komen voor een bistromenu.Ik zei dat ik gereserveerd had langs jullie actief en men wees ons tafeltje aan dat nog niet gedekt was,we bestelde een ape...

Lees hele review

Ik ben ontgoocheld over de ontvangst van het restaurant,verschillende keren aangebeld maar men deed niet open,ben toen langs zijkant binnengaan waar normaal de mensen komen voor een bistromenu.Ik zei dat ik gereserveerd had langs jullie actief en men wees ons tafeltje aan dat nog niet gedekt was,we bestelde een aperitief maar tot onze verwondering kregen we geen hapjes zoals de vorige keer dat ik er geweest ben.Andere mensen zoals wij die ook aan die actie deelnamen kregen dezelfde bediening ,toen kwamen er een paar koppels binnen die zeker als la carte kwamen eten en werden heel anders bediend,kregen een tafelkleed op hun tafeltje en ook gemakkelijker stoelen om in te zitten en die kregen wel hapjes bij hun aperitief.Dus was er klasseverschil tussen de mensen die meededen aan jullie actie en zij die gewoon kwamen eten,daar heb ik het heel moeilijk mee als men meedoet aan een een actie moet men iedereen op de zelfde manier behandelen.In ieder geval zal ik daar niet meer reserveren,ik vraag me af of ik nog wel aan die acties ga meedoen als men toch anders word behandeld dan gewone klanten.Ook toen ik de rekening vroeg wilde men me doen betalen aan de prijs van een diner in plaats van een lunch want dat was een verschil van 5€ per persoon,heb toen een opmerking gemaakt en hebben ze de rekening veranderd.Dus mensen kijkt goed uit uw ogen als u daar wil gaan eten .

Onkelinx christian op 03 juni 2019

"Zonnige middag op terras table d’o"
6.0 Keuken 10 | Service 2 | Sfeer 6

Het eten was voortreffelijk. Mooie creaties op het bord.
Voorgerecht smaak was goed, maar vrij basic. Hoofdgerecht was ok, maar de verhouding aardappelen met de groenten klopte niet! Subliem nagerecht! Zeker een tweede kans waard!

Smeiltje op 03 juni 2019

"Té hoge verwachtingen"
7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

Wij hebben Mitchell en Daniella gevolgd op mijn popuprestaurant" en gingen daarom met verwachtingen naar hun restaurant in Heers. Maar ... onze verwachtingen waren té hoog gegrepen. Wij hebben goed gegeten, maar wij misten bijzondere combinaties ... Het waren goede, degelijke gerechten die ik thuis ook kan bereide...

Lees hele review

Wij hebben Mitchell en Daniella gevolgd op mijn popuprestaurant" en gingen daarom met verwachtingen naar hun restaurant in Heers. Maar ... onze verwachtingen waren té hoog gegrepen. Wij hebben goed gegeten, maar wij misten bijzondere combinaties ... Het waren goede, degelijke gerechten die ik thuis ook kan bereiden ! Ook hebben wij de gastvrouw gemist, zij beperkte zich tot 2 tafeltjes dicht bij de ingang en is niet één keer tot bij de andere tafeltjes gekomen ... Volgens ons is de actie van "restaurantweek" bedoeld om kennis te maken met een restaurant, waar je nadien nog eens terug wil gaan. En dat was nu niet het geval.

Huguette op 03 juni 2019

"Week van het restaurant"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Verfijnd heel lekker!

Anja op 01 juni 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Heers e.o.

Toon telefoonnummer

Over Bistro by Table'o

Back to basics, daar draait het om bij Bistr’O by Table’O. De pure keuken, op een jonge en frisse manier gebracht. Zij bieden zowel een a la carte menu als een 3- gangen keuzemenu aan.


In de namiddag kan je bij op het terras komen genieten van een drankje met een lekkere tapasplank.


Gastvrouw Daniela zorgt voor de hartelijke ontvangst en zal u heel de avond laten genieten van de mooie creaties van Mitchell met de daarbij horende wijnen. Mitchell en Daniela laten u graag kennismaken met hun kookstijl aan de hand van verschillende bereidingen, op een creatieve wijze geserveerd waarin het product steeds tot zijn recht komt.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Heers e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden