Wat 306 mensen zeggen over Le Homard et la Moule by Seaweedchef
Eten | |
Service | |
Sfeer |
gaan regelmatig in sterrenzaken eten en je merkt waarom dit restaurant er net niet geraakt. Amuse geen pit, gastvrouw doet geen inspanning om iets anders te geven aan tafelgenote die allergisch is aan fruit. tonijn lekker en grote portie. vis lekker maar lauw. dessert zonder smaak.wijnen wel heel lekker en gul in he...
Lees hele reviewgaan regelmatig in sterrenzaken eten en je merkt waarom dit restaurant er net niet geraakt. Amuse geen pit, gastvrouw doet geen inspanning om iets anders te geven aan tafelgenote die allergisch is aan fruit. tonijn lekker en grote portie. vis lekker maar lauw. dessert zonder smaak.wijnen wel heel lekker en gul in het bijschenken. lekker gegeten tegen scherpe prijs maar zou er niet gaan tegen de volle prijs!
dans un cadre très agéable nous avons été bien reçu.
l' explication détaillée des plats reçus et des vins est faite de manière agéable très professionnelle et dans les 2 langues.
le petit coussin à déposer à côté de la chaise pour le sac de madame est assez impressionnant comme attention.
le mélange de la cuisine...
dans un cadre très agéable nous avons été bien reçu.
l' explication détaillée des plats reçus et des vins est faite de manière agéable très professionnelle et dans les 2 langues.
le petit coussin à déposer à côté de la chaise pour le sac de madame est assez impressionnant comme attention.
le mélange de la cuisine traditionnelle et de la cuisine japonaise est une réussite.
bien d'autres choses positives peuvent être dite mais il faut l'avoir fait une fois dans sa vie.
Wat een gezellige avond. Bedankt
Alles was heel lekker, vernieuwend en toch weet je nog wat je eet. Mooie portie en lekkere wijn. Goede bediening.
Zeer verfijnd - het beste restaurant van Bredene
Plattegrond Alle restaurantdeals in Bredene aan Zee e.o.
Over Le Homard et la Moule by Seaweedchef
Keuken: Belgisch, Frans, Vis en zeevruchten
De naam verraadt het al: bij Le Homard et la Moule wordt de hoofdrol voor de gerechten toegekend aan vis en schaal- en schelpdieren. Geen wonder ook, het restaurant bevindt zich aan de kust in Bredene en kan dus dagelijks op een toevoer van verse lekkernijen van de zee rekenen.
Maar ook voor wie vlees verkiest, staan er op de kaart gerechten, waarvan de naam al even aanlokkelijk is als de presentatie, de geur en de smaak. Le Homard et la Moule geniet al sedert de opening van een uitstekende reputatie.
In de open keuken ziet u de chef en zijn keukenbrigade aan het werk. Ze gaan steeds op zoek naar nieuwe ingrediënten om nog meer verfijning en smaak in de gerechten te brengen. Met een grote dosis creativiteit verwerken ze deze tot een verrukkelijk geheel. In dit restaurant geniet men overigens ook met z'n ogen.
Het interieur is een prachtig, strak geheel van stijlvolle donkere tinten, zoals zwart, goud en chocoladebruin en mooie houten vloeren aangevuld met sfeervolle verlichting. Het oogt chique, eigentijds en vooral gezellig.