Wat 306 mensen zeggen over Le Homard et la Moule by Seaweedchef
Eten | |
Service | |
Sfeer |
een superlocatie op alle vlak
Je wordt met warmte en klasse verwelkomd en bediend, en het eten is gewoonweg MACHTIG lekker. Altijd een belevenis bij Le Homard et La Moule
De dag voordien in De Jonckman gegeten (met 2 sterren ??), en de service was beter in Le Homard et la Moule.
Er werd (niet zoals in De Jonckman, waar we slechts 1 glas wijn per gerecht werden bediend) meermaals extra, perfect passende wijnen, bijgevuld.
Het kader was perfect en het eten was eigenlijk een ster waard, ZEKER de tonijnbereiding.
Een aanrader X
TOP
Plattegrond Alle restaurantdeals in Bredene aan Zee e.o.
Over Le Homard et la Moule by Seaweedchef
Keuken: Belgisch, Frans, Vis en zeevruchten
De naam verraadt het al: bij Le Homard et la Moule wordt de hoofdrol voor de gerechten toegekend aan vis en schaal- en schelpdieren. Geen wonder ook, het restaurant bevindt zich aan de kust in Bredene en kan dus dagelijks op een toevoer van verse lekkernijen van de zee rekenen.
Maar ook voor wie vlees verkiest, staan er op de kaart gerechten, waarvan de naam al even aanlokkelijk is als de presentatie, de geur en de smaak. Le Homard et la Moule geniet al sedert de opening van een uitstekende reputatie.
In de open keuken ziet u de chef en zijn keukenbrigade aan het werk. Ze gaan steeds op zoek naar nieuwe ingrediënten om nog meer verfijning en smaak in de gerechten te brengen. Met een grote dosis creativiteit verwerken ze deze tot een verrukkelijk geheel. In dit restaurant geniet men overigens ook met z'n ogen.
Het interieur is een prachtig, strak geheel van stijlvolle donkere tinten, zoals zwart, goud en chocoladebruin en mooie houten vloeren aangevuld met sfeervolle verlichting. Het oogt chique, eigentijds en vooral gezellig.