Wat 281 mensen zeggen over Restaurant 't Vier Emmershof
Eten | |
Service | |
Sfeer |
De kleine veranda is zeker niet de gezelligste plaats in het restaurant, ze geeft absoluut geen uitzicht op de mooie tuin.
Verder was alles naar wens, zeker door het overheerlijk dessert waarbij de suikerspîn enigzins uit de toon viel.
Zoals steeds eten zeer lekker. Vooral reefilet was uitmuntend.
Enkele minpuntjes: Door de erg grote drukte soms (te) lange tijd tussen de gerechten.
Sommelier is vergeten bij te schenken bij het voorgerecht. (door lange wachten was onze wijn toen het gerecht kwam zo goed als op)
Ook koffie "vergeten" na bestelling.
Zoals steeds eten zeer lekker. Vooral reefilet was uitmuntend.
Enkele minpuntjes: Door de erg grote drukte soms (te) lange tijd tussen de gerechten.
Sommelier is vergeten bij te schenken bij het voorgerecht. (door lange wachten was onze wijn toen het gerecht kwam zo goed als op)
Ook koffie "vergeten" na bestelling.
Wij beleefden een gezellige namiddag met super lekker eten in een gezellige sfeer.
het was weer super dik in orde! Al verschillende keren komen eten en nu tijdens de week van restaurant dezelfde service bieden, chapeau! zo moet het zijn. Heel lekker gegeten vooral het voorgerecht blijft bij mij hangen. Wij komen zeker terug.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Lokeren e.o.
Over Restaurant 't Vier Emmershof
In de stad Lokeren in Oost-Vlaanderen vindt u het culinaire restaurant 't Vier Emmershof waar chef Pierre van den Abbeele de sterren van de hemel kookt. Het menu is samengesteld volgens marktaanvoer en creatieve inspiratie van de chef, dus van een vaste kaart is geen sprake. Volgens zijn gasten maar ook volgens alle gastronomische gidsen behoort Pierre tot de toppers van het Waasland. Zelf blijft hij bij die terechte lof opvallend bescheiden. Dat merkt u wanneer hij op een rustige, joviale manier zelfs aan tafel zijn bereidingen komt voorstellen.
Bij 't Vier Emmershof is het genieten vanaf het begin dat u binnenloopt totdat de deur weer achter u dichtgaat. Laat u verwennen en overweldigen door gastronomische en verrassende smaken.