Knife fork icon red

Restaurant 't Vier Emmershof

9,0 (252)

Wat zeggen mensen over Restaurant 't Vier Emmershof

9.0
(252 reviews)
Eten
9.3
Service
8.9
Sfeer
8.7
Schrijf een review

"Etentje 5/6"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Supervriendelijk bediening. Heel lekker eten.

Nadine Moens op 06 juni 2019

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heel lekker gegeten en vriendelijke ontvangst goede service. Mooi kader.

Candries op 06 juni 2019

"Lekker gegeten maar..."
6.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 2

Het eten was lekkerbehalve hoofdgerecht was aan de matige kant,de bediening was goed maar mijn man en ik werden in een veranda gestoken waar het helemaal niet aangenaam om zitten was(zetels volledig doorgezeten met oude kussentjes op, )we keken uit op kapotte houten afsluiting,kapot afdak, Er hing een geur van opstijgend vocht toen we in de veranda aankwamen en een dame die naast ons zat zei dat boven haar hoofd zo een groot spinnenweb zat. Dit allemaal voor een klasserestaurant, vind ik niet kunnen! En de baas des huizes was niet bepaald vriendelijk,bij afrekening kon er geen dankuwel af’waarschijnlijk omdat we de menu van de restaurantweek namen.

Peter Driessche Peter op 01 juni 2019

"Ondermaats"
2.3 Keuken 2 | Service 2 | Sfeer 3

Wij dineerden met 6 personen op een woensdag avond ter gelegenheid van de week van het restaurant.

Wat bij de ontvangst een gastronomische avond beloofde te worden evolueerde al snel naar een amateuristisch geknoei.

De bediening is ondermaats en niet opgeleid. Onze ober kon amper 2 aperitieven bedenken en een kaart is blijkbaar een overbodige luxe in restaurant T'Vieremmershof.

Nadat bijna iedereen zijn drankje had ontvangen kregen wij een aperitief bordje gepresenteerd. Maar liefst 9 stuks in totaal! 9 keer onvoldoende, eerlijk gezegd zelfs beschamend. Lauw, smaakloos en vooral inspiratieloos. Wij zijn toch in T'Vieremmershof, een hoog gewaardeerd restaurant met 4,5/5 punten op deze website?

4 van de 9 hapjes haal je uit pot of blik en wat hij zelf in elkaar heeft geflanst is niet van hoogstaande kwaliteit.
Ergens op deze website is een foto uit 2017 van exact hetzelfde gerecht terug te vinden, deze recensent was er toen ook al niet over te spreken.

Soit, het voorgerecht. Huis-gerookte zalm, weinig van geproefd, flauwe smaken. Er zou asperge verwerkt zijn in de saus. Alweer weinig van geproefd. Misschien heeft de kok eens met een asperge door de saus geroerd?

Wij hadden gekozen voor aangepaste wijnen. Naar mijn gevoel kreeg iedereen dezelfde wijn voorgeschoteld. Op zich drinkbaar maar eerder iets voor in de saus. Zowel wit als rood is hier ondermaats.
De ober kon net het etiket lezen en verzekerde ons dat dit een super wijntje was. Ik ben er 100% zeker dat hij er nooit van gedronken heeft, niemand kan zo goed liegen.

Daarnaast hebben wij 20 euro betaald voor 2 glazen wijn. Terwijl 1 glas 'huiswijn', dezelfde als die van ons dus, 8 euro per glas kost.

Het hoofdgerecht was matig. Er werd ons niet gevraagd naar de gewenste bakwijze
en de ene portie was groter dan de andere. Men zou denken, wat een muggenzifters maar vergeet niet dat dit restaurant zelf de perceptie opwekt dat ze tot de absolute klasse behoren.

Aan de prijs van het water zal het alleszins niet liggen. Deze wordt gretig aangerekend aan 12 euro per fles, zelf gebotteld.

Het nagerecht bestond uit 2 delen. Het eerste heel zoet het 2de deel te zoet.
Bij de koffie werd er ons nog wat extra zoetigheid aangeboden van een matige kwaliteit.

Matigheid, dit is de rode draad door heel het verhaal.
Matige service, smaak en kwaliteit. Behalve de prijs, die is van een véél hoger niveau.

Men kan als restauranthouder deze formule op 2 manieren benaderen. Als een ideale gelegenheid om aan klantenbinding te doen, of er trachten maximaal profijt uit te halen.

In het geval van T'Vieremmershof zal dit altijd het 2de zijn want tot het eerste zijn ze volgens mij niet capabel.

Martijn Maes op 31 mei 2019

"Etentje met kinderen en schoonzoons ."
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

De ontvangst was in orde .Het eten was heel lekker .Bediening was ook ok .Toch klein minpuntje we zaten een beetje afgezonderd van de rest . Maar toch een mooie avond gehad .

Maria Baeke op 30 mei 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Lokeren e.o.

Krommestraat 1 9160 Lokeren

Over Restaurant 't Vier Emmershof

In de stad Lokeren in Oost-Vlaanderen vindt u het culinaire restaurant 't Vier Emmershof waar chef Pierre van den Abbeele de sterren van de hemel kookt. Het menu is samengesteld volgens marktaanvoer en creatieve inspiratie van de chef, dus van een vaste kaart is geen sprake. Volgens zijn gasten maar ook volgens alle gastronomische gidsen behoort Pierre tot de toppers van het Waasland. Zelf blijft hij bij die terechte lof opvallend bescheiden. Dat merkt u wanneer hij op een rustige, joviale manier zelfs aan tafel zijn bereidingen komt voorstellen.

Bij 't Vier Emmershof is het genieten vanaf het begin dat u binnenloopt totdat de deur weer achter u dichtgaat. Laat u verwennen en overweldigen door gastronomische en verrassende smaken.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Lokeren e.o.
9e33153a4e

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden