Wat 22 mensen zeggen over Zilte***
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Van een heerlijke lunch mogen genieten in een gezellig tof kader omringd met toffe gasten en een meer dan toffe Antwerpse bediening.
Keuken subliem, Antwerpen zal en mag blij zijn dit Zilte binnenkort in het Mas te mogen ontvangen!
Bedankt voor de beleving, dit is echt restauratie.
Gonda en Luk
Beste,
Wij zijn op zaterdagmiddag gaan lunchen in het Zilte en het was voor mij en de rest van het gezelschap een fantastische ervaring. Super gastvrije ontvangst door het zaalpersoneel. Alles was tot in te puntjes in orde. Voor de meeste was het een eerste ervaring met een sterren zaak en we waren werkelijk onde...
Lees hele reviewBeste,
Wij zijn op zaterdagmiddag gaan lunchen in het Zilte en het was voor mij en de rest van het gezelschap een fantastische ervaring. Super gastvrije ontvangst door het zaalpersoneel. Alles was tot in te puntjes in orde. Voor de meeste was het een eerste ervaring met een sterren zaak en we waren werkelijk onder de indruk van de hoge kwaliteit van het eten en de geleverde service. We willen jullie dan ook het allerbeste toewensen met de nieuwe zaak in het MAS en kijken er naar uit om daar ook is te komen genieten van jullie sublieme gerechten.
Bedankt voor een geweldige lunch.
Christophe en zijn tafelgenoten.
Zeeeeeer lekker gegeten!
Aangenaam, mooi decor.
We zullen zeker eens naar het MAS restaurant komen.
We hebben weer overheerlijk gegeten van een smaakvolle, pure en creatieve keuken! Alleen vonden we één klein hapje bij het aperitief nogal magertjes.
Top!!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over Zilte***
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Een pure gastronomische
beleving op ongekende hoogte.
De skyline van Antwerpen
als culinair decor.
Chef Viki Geunes ontwikkelde een proefvermogen waar puur gebalanceerde smaaksensaties me prikkelden. Samen met zijn team streeft hij ernaar om onze gasten telkens weer een gastronomische totaalbeleving te bieden. Elke dag opnieuw gaan ze op zoek naar perfectie in het culinaire geheel. Hierbij hoort het bord, de locatie, de sfeer en de hele setting. Kortom, ze willen dat hun gasten het restaurant verlaten met innige herinneringen – of beloved memories – die blijven hangen.