Wat 22 mensen zeggen over Zilte***
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Niettegenstaande 't zilte 2 mich.sterren heeft kon het voor ons geen vergelijk doorstaan met het " hofke van basel ". Ok. smaken verschillen en mogelijk is er ook een verschil tussen lunch en dinner maar 't zilte was kil tov hofke.Ook de variatie van smaken. ( vb 't zilte kregen we een stukje van een vis MET staar...
Lees hele reviewNiettegenstaande 't zilte 2 mich.sterren heeft kon het voor ons geen vergelijk doorstaan met het " hofke van basel ". Ok. smaken verschillen en mogelijk is er ook een verschil tussen lunch en dinner maar 't zilte was kil tov hofke.Ook de variatie van smaken. ( vb 't zilte kregen we een stukje van een vis MET staart. Staart was groter dan het vlees. Dan kan niet volgens mij in een restaurant, zeker niet in een 2 ** ) Wij trekken hieruit de conclusie dat volgend jaar wij NIET gaan kijken naar sterren. Hebben geen zin om te betalen voor een ster. Wat betreft het " hofje " voor ons was het bijna perfect. Wij schrijven bijna omdat de hautaine houding van de dame des Huizens niet geapprecieerd werd.Het is niet omdat ik persoonlijk geen wijn lust dat ZIJ op mijn vraa g of er geen Duvelglas beschikbaar is moet antwoorden : " Wij zijn niet gewoon dat mensen hier bier drinken. "
Arrogantie kan soms het einde betekenen van een mooi ding. Alle jaren komen er andere restaurants bij die veelbelovend zijn, tenslotte ga je daar niet wekelijks eten.
Wij hopen dat dit systeem nog vele jaren blijft duren want het is altijd spannend, ontdekkend en geweldig. Doe zo voort.
Hallo,
Dit was van het beste dat we ooit al hebben gegeten, vriendelijke bediening, geweldige smaaktexturen. Uiteraard hebben ze dan ook hun verdiende 2sterren en een prachtige 18/20 Gault Millau!! Echt pure klasse, doe zo voort en tot binnenkort in Antwerpen.
zeer lekker en verfijnd eten, prima bediening
Heerlijk gegeten in een aangenaam kader. Subliem dessert
Het hoofdgerecht,het hertekalf, was gewoonweg uitmuntend!
Dat gerecht verdiend een dikke 10!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over Zilte***
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Een pure gastronomische
beleving op ongekende hoogte.
De skyline van Antwerpen
als culinair decor.
Chef Viki Geunes ontwikkelde een proefvermogen waar puur gebalanceerde smaaksensaties me prikkelden. Samen met zijn team streeft hij ernaar om onze gasten telkens weer een gastronomische totaalbeleving te bieden. Elke dag opnieuw gaan ze op zoek naar perfectie in het culinaire geheel. Hierbij hoort het bord, de locatie, de sfeer en de hele setting. Kortom, ze willen dat hun gasten het restaurant verlaten met innige herinneringen – of beloved memories – die blijven hangen.