De Roode Leeuw

Belgisch
7,8 (3 reviews)

Wat 3 mensen zeggen over De Roode Leeuw

7.8 Gebaseerd op 3 reviews. 0% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"Restaurantweek"
7.7 Keuken 9 | Service 6 | Sfeer 8

Wij hadden voor de restaurantweek een tafeltje voor 4 besteld maar zij hadden maar een tafeltje voor 2 voorzien, maar dat werd wel direkt opgelost. Tijdens het eten bestelden wij een 2de fles wijn maar die kwam er pas als we bijna gedaan hadden. Zij waren het vergeten. Dit zij de kleine minpuntjes. De keuzemenu was ...

Lees hele review

Wij hadden voor de restaurantweek een tafeltje voor 4 besteld maar zij hadden maar een tafeltje voor 2 voorzien, maar dat werd wel direkt opgelost. Tijdens het eten bestelden wij een 2de fles wijn maar die kwam er pas als we bijna gedaan hadden. Zij waren het vergeten. Dit zij de kleine minpuntjes. De keuzemenu was gevarieerd en zeer lekker, niets op aan te merken. De tussenpauzes tussen de gangen waren in orde. Er werd niet afgejaagd. Maw waar voor ons geld gekregen. Ze zien ons zeker nog terug, makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer is ook een pluspunt.

Ivan Masschelein op 21 mei 2019

"Roooode Leeuw"
6.3 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 6

Weeral alles prima !!!

Walter op 23 november 2018

"een heerlijke verrassing"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

We kozen voor dit restaurant omwille van het verrassingsmenu. Heel vriendelijk ontvangst. Mooie gelegenheid met aangenaam tuinterras. De lunch, driegangenmenu was lekker en mooi gepresenteerd. Zeker een aanrader.

claire op 06 juni 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Brasschaat e.o.

Over De Roode Leeuw

Keuken: Belgisch

Gezellig restaurant in het centrum van Brasschaat. Of het nu om een zakendiner gaat, of om een avondje uit met familie of vrienden, wij zetten uw zinnen op scherp. Geniet elke maand van nieuwe suggesties en van onze heerlijke menukaart. Heeft u zin in een privéfeest of verjaardagsfeest op een unieke locatie? Onze 5 feestlocaties kunnen u sowieso bekoren. U kan ons vinden tegenover de kerk van Brasschaat, in het hartje van het dorp!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden