Knife fork icon red

Rascasse

9,1 (86 reviews)

Wat 86 mensen zeggen over Rascasse

9.1
(86 reviews)
Eten
9.3
Service
9.2
Sfeer
8.8
Schrijf een review

"Dining with many stars"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Schitterende combinatie van smaken, prachtige schilderijtjes van gerechten, super bediening, magnifieke wijnen ...
Een etentje waar ik de dagen nadien nog veel smaak van heb en ... dat naar meer proeft.
Laaiend enthousiast dus.

Marleen Van der Vloedt op 18 februari 2019

"Creatieve keuken, informele sfeer, klasse"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Hoe je met bekende hoofdingrediënten originele, lekkere en mooi ogende creatie maakt ! Het Dining with the Stars lunch menu was mooi samengesteld !
Rascasse beschikt ook over een mooie wijnkaart met klassiekers en wereldwijnen, ook per 1/2 fles en per glas voor zij die chauffeur zijn.
Het interieur is modern, st...

Lees hele review

Hoe je met bekende hoofdingrediënten originele, lekkere en mooi ogende creatie maakt ! Het Dining with the Stars lunch menu was mooi samengesteld !
Rascasse beschikt ook over een mooie wijnkaart met klassiekers en wereldwijnen, ook per 1/2 fles en per glas voor zij die chauffeur zijn.
Het interieur is modern, stijlvol met mooie kunst- en designobjecten hier en daar. Wie met de auto komt kan gebruik maken van een parking achter het gebouw.
Bij Rascasse kan je terecht voor de lunch en uiteraard voor dinner. De setting nodigt uit tot wat langer tafelen maar het kan ongetwijfeld ook snel voor wie nog afspraken heeft en erom vraagt.

Gerd op 18 februari 2019

"Top, top, top"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gewoon het beste etentje van de laatste jaren. Gewoon onvergetelijk. De aperitief was weergaloos! De rest ook.

Els Meganck op 17 februari 2019

"Toprestaurant"
8.7 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 10

We hebben altijd al erg genoten van de buitengewoon lekkere keuken in Rascasse waar het mooi zitten is waar de bediening altijd ook zeer vriendelijk is. Deze keer was het echter gemiddeld 38 min wachten tussen elk gerecht, wat wij wat lang vonden. Het restaurant zat vol en de combinatie Dining week met de mogelijkhe...

Lees hele review

We hebben altijd al erg genoten van de buitengewoon lekkere keuken in Rascasse waar het mooi zitten is waar de bediening altijd ook zeer vriendelijk is. Deze keer was het echter gemiddeld 38 min wachten tussen elk gerecht, wat wij wat lang vonden. Het restaurant zat vol en de combinatie Dining week met de mogelijkheid tot eten a la carte, maakte het de keuken waarschijnlijk niet gemakkelijk. Maar niettegenstaande de lange wachttijden deze keer, blijft Rascasse voor ons een toprestaurant !!!

Elisabeth Moortgat op 17 februari 2019

"Lekker en met de glimlach! "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fantastisch avondje met super lekkere gerechtjes gemaakt met passie en super kwalitatieve ingrediënten. Gecombineerd met verrassende wijntjes en bediend met de glimlach maakt dit het tot een super adresje. Aanrader!

Bert op 16 februari 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Kapellen e.o.

Kalmthoutsesteenweg 121 2950 Kapellen

Over Rascasse

Midden in het groene Kapellen ligt een bijzonder gastronomische pareltje: Restaurant Rascasse. Chef Erwin Denys en gastvrouw Caroline Claeys, de uiterst sympathieke eigenaars, toverden het vroegere Café Jagersrust om tot een bijzonder succesvol maar erg toegankelijk restaurant.

Het menu van Rascasse, wat Schorpioenvis betekent, kent een mooie menging van schitterende vis - en vleesgerechten waarbij het product absoluut centraal staat. Erwin werkt tevens met heel veel respect voor de seizoenen en dat merk je in de smaakvolle bordcreaties.

In het gezellige restaurant word je op bijzonder gastvrije wijze bediend door Caroline. Zij werd trouwens door GaultMillau uitgeroepen tot gastvrouw van het jaar.

Restaurant Rascasse staat voor puur gastronomisch genot met oog voor presentatie, smaak en stijl, overgoten met een bijzonder gevoel van gastvrijheid. Bij mooi weer kun je volop genieten op het gezellige terras.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Kapellen e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden