Knife fork icon red

Rascasse

9,1 (86 reviews)

Wat 86 mensen zeggen over Rascasse

9.1
(86 reviews)
Eten
9.3
Service
9.2
Sfeer
8.8
Schrijf een review

5.3 Keuken 6 | Service 5 | Sfeer 5

wij hebben zeer lang uitgekeken om hier eens te kunnen gaan eten, met de restaurantweek was het zover! Eindelijk mocht ik gaan eten in het pand waar ik in mijn jeugd zoveel fijne momenten heb beleefd, bleek dat we niet in het restaurant maar in een zaaltje achteraan werden gezet, hoe meer tafels hoe meer omzet natu...

Lees hele review

wij hebben zeer lang uitgekeken om hier eens te kunnen gaan eten, met de restaurantweek was het zover! Eindelijk mocht ik gaan eten in het pand waar ik in mijn jeugd zoveel fijne momenten heb beleefd, bleek dat we niet in het restaurant maar in een zaaltje achteraan werden gezet, hoe meer tafels hoe meer omzet natuurlijk, maar voor mij was dit een erge desillusie, de bediening was koel en streng, bij een grapje werd er niet gereageerd, misschien kwam dit omdat we met de restaurant week hebben gereserveerd, maar echt goedkoper was dit toch niet...?! spijtig...teleurstellend...maar het gezelschap waar we mee weg waren, waren topie top!!!

Ellen op 26 november 2019
Geverifiëerd

"Etentje"
9.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk lekker smaakbommetjes in de mond super vriendelijke bediening en er werd perfect rekening gehouden met wat we op voorhand hadden doorgegeven

Lynn Van steen op 23 november 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Super Lekker!

Lien Opgenhaffen op 22 november 2019
Geverifiëerd

"Verfijnd en vriendelijk !"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Al dikwijls voorbijgereden, maar nu eens echt bezocht. En genoten. Alle gerechten waren zeer lekker en verfijnd gepresenteerd met een gepast woordje uitleg. Ook de begeleidende wijnen waren perfect gekozen. Een echte aanrader.

Charles De Laet op 20 november 2019
Geverifiëerd

8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Top

Ben Vermeiren op 20 november 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Kapellen e.o.

Kalmthoutsesteenweg 121 2950 Kapellen

Over Rascasse

Midden in het groene Kapellen ligt een bijzonder gastronomische pareltje: Restaurant Rascasse. Chef Erwin Denys en gastvrouw Caroline Claeys, de uiterst sympathieke eigenaars, toverden het vroegere Café Jagersrust om tot een bijzonder succesvol maar erg toegankelijk restaurant.

Het menu van Rascasse, wat Schorpioenvis betekent, kent een mooie menging van schitterende vis - en vleesgerechten waarbij het product absoluut centraal staat. Erwin werkt tevens met heel veel respect voor de seizoenen en dat merk je in de smaakvolle bordcreaties.

In het gezellige restaurant word je op bijzonder gastvrije wijze bediend door Caroline. Zij werd trouwens door GaultMillau uitgeroepen tot gastvrouw van het jaar.

Restaurant Rascasse staat voor puur gastronomisch genot met oog voor presentatie, smaak en stijl, overgoten met een bijzonder gevoel van gastvrijheid. Bij mooi weer kun je volop genieten op het gezellige terras.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Kapellen e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden