Knife fork icon red

Rascasse

9,1 (58)

Wat zeggen mensen over Rascasse

9.1
(58 reviews)
Eten
9.3
Service
9.1
Sfeer
8.8
Schrijf een review

"Lekker!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heel lekker gegeten, mooie presentatie, ook de bijgerechtjes waren heerlijk. Door het goede weer geprofiteerd om van het buitenterras gebruik te maken. Een aanrader wij komen zeker terug.

M. De Grève op 10 juni 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

ALLES PRIMA

PAUL KIEKENS op 08 juni 2019

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Een eengename verrassing, een aangename sfeer, top bediening en het belangrijkste lekker eten mogelijk met aangepaste wijnen. Het Resto weekmenu was lekker en uitgebalanceerd. Het is “compact” restaurant met toch meer dan voldoende ruimte om een discretie en een gemakkelijke bediening mogelijk te maken.

Antonis op 07 juni 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een schitterende belevenis....top....zeker voor herhaling vatbaar....👍👍👍

Erna op 07 juni 2019

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Wij hebben van ons 3-gangen lunch genoten. Alle gerechten waren zeer verfijnd en erg lekker. Ook prachtig gedresseerde borden. Het restaurant zat zowat vol en dat is toch ook een goed teken!

Robert V op 06 juni 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Kapellen e.o.

Kalmthoutsesteenweg 121 2950 Kapellen

Over Rascasse

Midden in het groene Kapellen ligt een bijzonder gastronomische pareltje: Restaurant Rascasse. Chef Erwin Denys en gastvrouw Caroline Claeys, de uiterst sympathieke eigenaars, toverden het vroegere Café Jagersrust om tot een bijzonder succesvol maar erg toegankelijk restaurant.

Het menu van Rascasse, wat Schorpioenvis betekent, kent een mooie menging van schitterende vis - en vleesgerechten waarbij het product absoluut centraal staat. Erwin werkt tevens met heel veel respect voor de seizoenen en dat merk je in de smaakvolle bordcreaties.

In het gezellige restaurant wordt je op bijzonder gastvrije wijze bediend door Caroline, zij werd trouwens door GaultMillau uitgeroepen tot gastvrouw van het jaar.

Restaurant Rascasse staat voor puur gastronomisch genot met oog voor presentatie, smaak en stijl, overgoten met een bijzonder gevoel van gastvrijheid. Bij mooi weer kun je volop genieten op het gezellige terras.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Kapellen e.o.
9e33153a4e

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden