Wat 416 mensen zeggen over Cena
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk genoten van de fantastische smaakcombinaties en top gedresseerd van het begin tot einde. Een grote pluim voor Cena
We werden heel goed ontvangen in een gezellige sfeer. De amuses hebben ons zeker kunnen bekoren en ook het eten was goed. Vooral de makreel met geitenkaas vonden wij verrassend. Jammer van de 2 desserten in het menu, een extra hartig gerechtje had onze voorkeur. Het eerste gerechtje liet anderhalf uur op zich wachten, wat echt te lang is.
Enorm lekker gegeten in een aangenaam kader en super bediening. Fantastisch
Zeer lekker gegeten van het eerste tot laatste.
Dikke proficiat
Het oorsponkelijk menu (i.e. met vis en vlees) was lekker en goed gekruid. De cuisson was in orde. Daarentegen was het vegetarisch menu teleurstellend en onvoorbereid, hoewel dit ruim op voorhand was meegegeven. Aangenaam verrast dat er 2 desserts in het menu waren. Als 1 ervan vervangen zou worden door een hartige, zou het iets leuker geweest zijn.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over Cena
Keuken: Frans
Culinair genieten doet u bij restaurant Cena in Antwerpen. Cena betekent 'avondmaal' in het Spaans en in het Italiaans. Eigenaar Davy Michiels maakte tabula rasa met het nostalgische bistro-interieur en de art-nouveau elementen en koos voor een strakke landelijke stijl met warme kleuren: grijswit, mokkabruin en tafeltjes afgewerkt met een ruwhouten fineerlaag. In een aparte meer intieme ruimte zijn de stoelen vervangen door knusse zeteltjes. Zo eet u hier in twee verschillende sferen. De chef werkte 12 jaar met zijn broer in het populaire restaurant Het Fornuis in Geel en vond het tijd om voor zichzelf te beginnen.