Wat 413 mensen zeggen over Cena
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We waren met een groep van 8 gaan eten met de restaurantweek in restaurant Cena. Wij hebben hier een overheerlijke maaltijd genuttigd met aangepaste wijnen. Elk hapje eten dat er op tafel kwam was overheerlijk alsook de wijnen.
Als we dan al een minpuntje moeten vermelden is dat het eerste drankje en hapje iets lan...
We waren met een groep van 8 gaan eten met de restaurantweek in restaurant Cena. Wij hebben hier een overheerlijke maaltijd genuttigd met aangepaste wijnen. Elk hapje eten dat er op tafel kwam was overheerlijk alsook de wijnen.
Als we dan al een minpuntje moeten vermelden is dat het eerste drankje en hapje iets langer op zich lieten wachten. Verder alles tiptop!
De aangepaste wijnen werder rijkelijk ingeschonken, het brood werd constant aangevuld,... Alles super!
Verrassende smaken en een kunstige presentatie van overheerlijke gerechten in een gezellige omkadering!
het was een goed draaiende machine, eten verzorgt gepresenteerd met fijne smaakaccenten, zeer attente service. aangenaam verrast.
lekker eten, vriendelijke/toffe bediening en gezelligheid wat kun je nu nog meer willen...
het was een lekker en prettig eetmaal
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over Cena
Keuken: Frans
Culinair genieten doet u bij restaurant Cena in Antwerpen. Cena betekent 'avondmaal' in het Spaans en in het Italiaans. Eigenaar Davy Michiels maakte tabula rasa met het nostalgische bistro-interieur en de art-nouveau elementen en koos voor een strakke landelijke stijl met warme kleuren: grijswit, mokkabruin en tafeltjes afgewerkt met een ruwhouten fineerlaag. In een aparte meer intieme ruimte zijn de stoelen vervangen door knusse zeteltjes. Zo eet u hier in twee verschillende sferen. De chef werkte 12 jaar met zijn broer in het populaire restaurant Het Fornuis in Geel en vond het tijd om voor zichzelf te beginnen.