Wat 458 mensen zeggen over Chef's Table
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Zowel sfeer en ontvangst waren zeer goed en hartelijk. Voor mij werd een ander voorgerecht voorzien daar ik geen vlees eet en dit was zeer geslaagd. Ik was vooral fan van de mosselkroket even als mijn tafelgenoten. Bij het dessert was een saus van rode vruchten voorzien en deze was overheerlijk. Eigenlijk was al...
Lees hele reviewZowel sfeer en ontvangst waren zeer goed en hartelijk. Voor mij werd een ander voorgerecht voorzien daar ik geen vlees eet en dit was zeer geslaagd. Ik was vooral fan van de mosselkroket even als mijn tafelgenoten. Bij het dessert was een saus van rode vruchten voorzien en deze was overheerlijk. Eigenlijk was alles zeer geslaagd. We zijn al een paar keer in Chef's Table gaan eten en nog nooit is het tegengevallen. Ik raad het dan ook geregeld aan aan vrienden. Ik zou zeggen aan het team van Chef's Table : doe zo voort.
Wat een ontdekking, we dronken een champgnebier als aperitief lekker en eens iets anders, een vlotte correcte bediening en het eten was om duimen en vinger af te likken.
Dat je op de tv aan de muur de kok kan bezig zien vond ik ook tof.
Een menu heb je op bepaalde dagen al voor 35 euro, niks dan lof.
Op de duur gaan we alleen maar 'over t water' eten, ons andere favoriet adre is Salsifis.
Wij hebben in Chef's Table geluncht op 10/06/12.
Wij waren over alle aspecten zeer tevreden
Reactie op de commentaar van Dhr Herman van hove
Ik begrijp niet wat u hier mee bedoeld? Moeten we letterlijk de grijze garnalen zelf pellen, dit is uiteraard beter maar Dan zitten we op sterren niveau wat we niet zijn en ook de prijzen hiervoor niet vragen,het gerechtje van de restaurantweek met de bewuste garnal...
Reactie op de commentaar van Dhr Herman van hove
Ik begrijp niet wat u hier mee bedoeld? Moeten we letterlijk de grijze garnalen zelf pellen, dit is uiteraard beter maar Dan zitten we op sterren niveau wat we niet zijn en ook de prijzen hiervoor niet vragen,het gerechtje van de restaurantweek met de bewuste garnalen kost amper 7,5 € de kost prijs van handgepelde garnalen is dubbel zo duur, dit is niet haalbaar voor die prijs!! Voor de rest maken wij dagdagelijks alles Vers in huis Al's u dat bedoeld meer kunnen we niet doen, spijtig van uw reactie zoals iedereen kan lezen in de andere commentaren hebben we een restaurant week gehad met bijna 100% positieve reacties, ik denk dat er dat ons niet veel nadoen proficiat aan mijn ganse team!!!!
De chef
Dimitri van berlo
Plattegrond Alle restaurantdeals in Burcht e.o.
Over Chef's Table
Keuken: Belgisch, Frans, Vis en zeevruchten
Bij Chef's table bent u aan het juiste adres voor een avondje chique dineren. Chef's Table is een moderne trendy eetgelegenheid waar food and wine centraal staan. Dit gecombineerd met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding in een warm, gezellig & strak kader. De versheid van de basisproducten met een inventieve originele presentatie zijn belangrijk. Beide zaakvoerders hebben horeca-ervaring zat dus een succesformule verzekerd! Wist u trouwens dat zij al hun groenten, fruit, kruiden en bloemendecoratie in de zaak zelf telen?