Wat 375 mensen zeggen over De Kleinen Bistro
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Lekker eten, vriendelijke en ongedwongen ontvangst. Zalige avond ! Een toprestaurant !
Mooi, sober ingericht restaurant met prima terras. De inrichting, de kleurenkeuze, het servies enz. , het klopt allemaal. De keuken is vernieuwend, zeer lekker, producten die minder gekend zijn maar prima smaken. Kortom: top! De bediening: grote klasse. De toelichting bij de wijnen: fantastisch (nieuwe wijnen ontdekt). Samenvattend: een topper!
Initieel wouden we voor een driegangenmenu kiezen, maar de menukaart deed er ons anders over denken. Viergangenmenu werd het. En (wederom) werden we verrast door overheerlijke gerechten, tot op de kleinste details verzorgd, en met ontzettend veel smaak. En daarbij nog een topbediening door de 2 dames, die zeer aangenaam en rustig overkomen. We hebben ervan genoten. Bedankt!
Steeds weer krijgt de chef kok het voor mekaar om verassende combinaties op het bord te brengen. Niet enkel qua smaken maar ook visueel en structuurmatig. Altijd met respect voor de gebruikte producten.
De vlotte bediening en een mooi wijn en drankenaanbod maken dit een plaats om graag terug te komen.
Telkens opnieuw kom je hier gelukkig buiten. Het eten is gewoon super-lekker, smaakvol en origineel. De bediening is ook top dus wat kan een mens nog meer wensen. Doe zo verder.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Westmalle e.o.
Over De Kleinen Bistro
Keuken: Belgisch
In dit modern ingerichte restaurant maken Thari De Pooter (gastvrouw & oud-leerlinge van hotelschool Ter Duinen in Koksijde) en Lawrence Elliott, die chef is in de keuken, hun droom waar.
Door diverse internationale topstages bij geweldige restaurants zit dit jonge horecakoppel vol inspiratie waardoor zowel de gerechten als de presentatie van ieder gerecht u doet verbazen.
De Kleinen Bistro is een gezellig, klein restaurant met 30 zitplaatsen. Thari & Lawrence hebben zeer bewust gekozen voor een beperkte kaart (4 voorgerechten, 4 hoofdgerechten, 4 desserts), aangevuld met een suggestie menu waar er met de seizoenen gewerkt wordt; zo kan versheid gegarandeerd worden. Uiteraard werd er rekening gehouden met ieders smaak en is er voor ieders wat wils.