De Kleinen Bistro

Keuken: Belgisch

De Kleinen Bistro

Keuken: Belgisch
9,1 (374 reviews)
99%

Wat 374 mensen zeggen over De Kleinen Bistro

9.1 Gebaseerd op 374 reviews. 99% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"Super"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Leuke kleine zaak , vriendelijke bediening & zeer fijne keuken. Huisgemaakte praline en koekjes bij de koffie zijn zeker de moeite !

Lea op 27 november 2019

"Problemen met de wijnen"
7.3 Keuken 10 | Service 5 | Sfeer 7

Hoewel het eten heel Ok was, liep er wel een en ander fout. De eerste drie door ons gevraagde wijnen waren telkens niet meer voorhanden. Er werd ons een alternatief voorgesteld. Deze wijn was heel lekker, maar de nasmaak werd bijzonder wrang toen we de rekening kregen. Zonder de prijs te vermelden, werd ons immers e...

Lees hele review

Hoewel het eten heel Ok was, liep er wel een en ander fout. De eerste drie door ons gevraagde wijnen waren telkens niet meer voorhanden. Er werd ons een alternatief voorgesteld. Deze wijn was heel lekker, maar de nasmaak werd bijzonder wrang toen we de rekening kregen. Zonder de prijs te vermelden, werd ons immers een wijn van 89 € geadviseerd. Die prijs hebben wij nog NOOIT betaald voor een wijn, en zullen dat ook nooit doen ! Dit was een veel hogere prijsklasse dan de door ons eerst gekozen wijnen. Na wat discussie kregen we 11 € korting maar het incident bleef een domper na een gezellige avond met vrienden.

Marc Meuris op 25 november 2019
Geverifiëerd
Thari heeft gereageerd op 25 november 2019

Beste meneer Meuris,

Wij runnen de kleinen bistro al bijna 8 jaar , en nog nooit heb ik aan mensen zomaar een wijn aangeraden die duurder zou zijn dan hun budget .
U vroeg ons Roda reserva ( €68 ), die we inderdaad niet meer in voorraad hadden doordat er daags voorheen 5 flessen verkocht werden. Dit was de enige wijn die we niet in voorraad hadden. Ik stelde u chateauneuf Du pape (€66) voor in de plaats , of amarone (€89). Omdat deze in dezelfde stijl liggen dan de voorheen gekozen wijn Roda. U zei me : ja amarone , dat is Italiaanse wijn , dat ken ik, doe die maar! Omdat u met 6p was , is onze sommelier nog speciaal terug aan tafel gekomen met de wijnkaart, waar de gekozen wijn op vermeld staat, alsook de prijs. Bij de rekening kwam uw vrouw zeggen dat u in eerste instantie een wijn van €40 gekozen had. Dit doet ons vermoeden dat u op het verkeerde lijntje heeft gekeken en de prijs van de wijn erboven gelezen heeft. Uw vrouw zei mijn man heeft dat niet gezien dat die zo duur was. Alle begrip van onze kant , heb ik het prijsverschil tussen de Roda reserva en de amarone (€21) in de helft gedaan en toegekend als korting (€11 - , ik heb dit dus iets in uw voordeel afgerond). Volgens mij betreft het hier gewoon een misverstand en we vinden het dan ook bijzonder jammer dat er op deze manier gereageerd wordt. We leven voor onze zaak en elke dag werken we hard en met passie om iedereen tevreden te stellen. Dure wijn verkopen zonder de prijs te vermelden aan mijn gasten ligt dus helemaal niet in onze filosofie.

We hopen dat u , na de situatie ook eens van onze kant gehoord te hebben, het allemaal wat beter kan plaatsen en u alsnog met een goed gevoel kan terugkijken op een gezellige avond.

Met vriendelijke groet
Thari


9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Prima ervaring! Zeer lekker eten en mooi gepresenteed. Ik zat aan het venster en het mocht beetje warmer zijn en beetje meer verlichting. Top adres!

Nikki De swert op 25 november 2019
Geverifiëerd

"Super"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Schrijf normaal nooit een review maar deze zaak verdient het enorm. Dit was de derde keer en weermaals top. Een van de betere restaurants in provincie Antwerpen.

Daan op 24 november 2019
Geverifiëerd

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

zeer vriendelijke bediening

Charel Van den Broeck op 17 november 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Westmalle e.o.

Toon telefoonnummer

Over De Kleinen Bistro

Keuken: Belgisch

​In dit modern ingerichte restaurant maken Thari De Pooter (gastvrouw & oud-leerlinge van hotelschool Ter Duinen in Koksijde) en Lawrence Elliott, die chef is in de keuken, hun droom waar.

Door diverse internationale topstages bij geweldige restaurants zit dit jonge horecakoppel vol inspiratie waardoor zowel de gerechten als de presentatie van ieder gerecht u doet verbazen.

De Kleinen Bistro is een gezellig, klein restaurant met 30 zitplaatsen. Thari & Lawrence hebben zeer bewust gekozen voor een beperkte kaart (4 voorgerechten, 4 hoofdgerechten, 4 desserts), aangevuld met een suggestie menu waar er met de seizoenen gewerkt wordt; zo kan versheid gegarandeerd worden. Uiteraard werd er rekening gehouden met ieders smaak en is er voor ieders wat wils.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden