Wat 344 mensen zeggen over Le Coq aux Champs*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Een beetje te veel lawaai.
Très bien à tous les niveaux. 4
Je recommande vivement l'établissement qui propose une cuisine fabuleuse et originale. Un établissement dans lequel on se sent bien.
Délicieux, raffiné. Personnel attentif, agréable, sans tralala, peut-être un peu rapide. Deco simple et de très bon goût, Juste déçue de la sélection vin, au demeurant délicieux mais un verre de vin blanc et un verre de vin rouge pour 24€/pers, en pensant que l’apéritif était compris dans cette formule, pour se rendre compte que non... c’est un peu cher !
Excellent repas, qualité des produits irréprochables, service détendu et souriant
Plattegrond Alle restaurantdeals in Soheit-Tinlot e.o.
Over Le Coq aux Champs*
Keuken: Frans
In restaurant Le Coq aux Champs in de weidse Condroz baseert Christophe Pauly zijn keuken op eerlijke producten en een creatieve aanpak. De chef verbindt vrijheid met traditie en puurheid met gulheid. Hij speelt met zijn gerechten in op het seizoen, brengt het wezen van een product tot uitdrukking en laat de oorspronkelijke smaak ervan tot zijn recht komen.
Catherine trekt één lijn met haar man en speelt een cruciale rol in de zaal. Als gastvrouw heeft zij de delicate taak de dialoog op gang te brengen tussen gast en kok om de perfecte osmose te bereiken tussen een gerecht en het genot waarvoor het gecreëerd werd. Ook zij streeft naar de puurheid en de harmonie die de keuken van Christophe kenmerken.
Onder een vurige hanenkam, een schilderij van de Vlaamse kunstenares Mi Van Landuyt, glanst de zaal in beige en lichtgrijze tinten in een zacht maar helder licht. De eigentijdse aankleding van de ruimte harmonieert feilloos met de fraaie arduinen vloer.