Wat 1503 mensen zeggen over De Pastorale**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
perfect, uitstekend, subliem....
Beste
Gewoonweg subliem niettegenstaande de paar schoonheidsfoutjes.
Vriendelijke groeten
Frederik Callaert
Personeel:Zeer vriendelijk en beleefd,uiterst behulpzaam,zeer bekwaam en op elke vraag een volledig en correct antwoord.Men voelt zich onmiddellijk thuis.
Zaal: Mooi ,passende kleurcombinaties,prachtige ,gedurfde kunstprojecten,mooie strakke tuin.
Menu:Fenomenale samengang van smaken,zowel bij de amuses als bij de g...
Personeel:Zeer vriendelijk en beleefd,uiterst behulpzaam,zeer bekwaam en op elke vraag een volledig en correct antwoord.Men voelt zich onmiddellijk thuis.
Zaal: Mooi ,passende kleurcombinaties,prachtige ,gedurfde kunstprojecten,mooie strakke tuin.
Menu:Fenomenale samengang van smaken,zowel bij de amuses als bij de gerechten.De opgediende borden waren telkens prachtige kunstwerken op zich.
Kortom:Bij gelegenheid komen we zeker terug ( vanuit Limburg). Gefeliciteerd!
Een geslaagde avond, fantastisch eten van heel hoogstaand niveau ... Bart blijft me keer op keer verbazen met al het lekkers en nieuwe creaties !!! Ook gastvrouw Marie-Claire munt uit met haar warme ontvangst . Samen met het personeel zorgt zij voor uitstekende service !
Super lekker eten, heel mooie bordjes, super vriendelijk personeel, geweldige service ( ook dank voor de rit naar onze auto)! Wij komen terug!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rumst-Reet e.o.
Over De Pastorale**
Bij tweesterrenrestaurant Pastorale** bent u aan het juiste adres als u wilt genieten van een uitzonderlijke, culinaire belevenis die in het teken staat van puur genot. Bart De Pooter en zijn team ontvangen u in een pastorie uit 1830 die modern gerenoveerd werd. De stijlvolle inrichting wordt gecombineerd met hedendaagse kunst van Arne Quinze, en in de tuin en aan de inkom wordt u verwelkomd door beelden van Jan Fabre.
U zult al gauw vaststellen dat de inrichting een voorbode is voor de gerechten die op de borden verschijnen. Chef Bart De Pooter verdiende zijn strepen - en twee sterren - door verfijnde gerechten neer te zetten waarin alleen plaats is voor dagverse producten, bij voorkeur uit de streek. De perfecte balans tussen producten en texturen van zijn gerechten zijn een echt feest in de mond en verraden de pure emotie en passie die de chef in zijn werk legt.