Knife fork icon red

De Pastorale**

10,0 (1159)

Wat zeggen mensen over De Pastorale**

10.0
(1159 reviews)
Eten
10.0
Service
10.0
Sfeer
9.9
Schrijf een review

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

De eerste keer dat we 'op zo'n hoog niveau' uit eten gingen en dus heel benieuwd. Bijzondere en verrassende combinaties en gerechtjes, originele presentatie. Het interieur is niet helemaal ons ding, maar dat speelt voor ons een minder grote rol. Bediening heel vriendelijk, maar toch een beetje te afstandelijk en formeel voor ons. De prijzen liggen best wel hoog, dus niet meteen voor herhaling vatbaar tegen de normale tarieven. Zeker een aanrader als je eens buiten de lijnen wil kleuren.

Hilde op 08 juni 2019

"Topavond !!!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Super lekker en super bediend aan tafel, niets is te veel gevraagd, klasse en toch niet te stijf, top personeel die U veel kunnen vertellen aan tafel.. echt een aanrader... ook meer dan voldoende !!!

Sisse op 31 mei 2019

"culinair genot"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Aangename omgeving. Hele vriendelijke en professionele bediening. Uiteraard uitstekende keuken dat aan onze verwachtingen ten volle voldeed.

Van den Wijngaert Yvette op 30 mei 2019

"Opnieuw topavond"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Telkens keren we met plezier terug naar dit culinair topadres. Door de erg persoonlijke en zeer vriendelijke bediening van het ganse zaalteam voel je je immers enorm welkom en wordt je op je wenken bediend. Daarnaast tovert de chef iedere keer weer hoogstaande en mooie gerechten op onze borden die gecombineerd worden met heerlijke wijnen. Een sterrenzaak met een hart voor de klanten. Eén woord : culinair topadres !

Dirk Geysels op 29 mei 2019

"Lack of magic "
7.7 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 8

Alles was goed maar niet WAUW. Ik had meer emotie verwacht in de gerechten van een 2 sterren restaurant. Het varken was ook wat droog. De rest was lekker, interessante smaken, maar echt niet genoeg magie en smaak.
Een van de wijnen die we hebben gekozen had precies pailletjes erin en toen we vroegen aan de sommelier hoe het kwam en wat ervoor zorgde dat het dat weel zeer speciaal effect had kregen we als enige antwoord 'het is normaal en is er altijd al in geweest'. Beetje pover als antwoord.
Maar overall was het zeker in orde.

Céline De Spiegeleire op 29 mei 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rumst-Reet e.o.

Laarstraat 22 2840 Rumst-Reet

Over De Pastorale**

Bij tweesterrenrestaurant Pastorale** bent u aan het juiste adres indien u wilt genieten van een uitzonderlijke, culinaire belevenis die in het teken staat van puur genot. Bart De Pooter en zijn team ontvangen u in een pastorie uit 1830 die modern gerenoveerd werd. De stijlvolle inrichting wordt gecombineerd met hedendaagse kunst van Arne Quinze, en in de tuin en aan de inkom word u verwelkomd door beelden van Jan Fabre.

U zult al gauw vaststellen dat de inrichting een voorbode is voor de gerechten die op de borden verschijnen. Chef Bart De Pooter verdiende zijn strepen - en twee sterren - door verfijnde gerechten neer te zetten waarin alleen plaats is voor dagverse producten, bij voorkeur uit de streek. De perfecte balans tussen producten en texturen van zijn gerechten zijn een echt feest in de mond en verraden de pure emotie en passie die de chef in zijn werk legt.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rumst-Reet e.o.
01d8fee7d9

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden