Wat 1503 mensen zeggen over De Pastorale**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
super locatie voor een groep van 15 personen te huisvestigen, vergaderzaal was zeer netjes verzorgd.
aangenaam kader, aangenaam personeel!
heerlijke gerechten, top!
We hebben een heerlijke avond beleefd: een bijzonder fijne, inventieve keuken, aandacht voor (de vormgeving van) elk detail, omringd door kunst en een attente bediening.
Omdat deze reactie anders niet geloofwaardig is: de installaties aan de muur zijn inventief, maar dragen daarom niet bij tot een rustige omgeving; en de wijn bij het hoofdgerecht had een te uitgesproken limoensmaak.
Dit was echt genieten...kunstwerkjes die je zintuigen prikkelen, het was een fantastische beleving, zoveel meer dan een gewoon etentje!
Zeer aangename sfeer, perfecte en vriendelijke bediening, mooie spannende keuken met zeer verrassende smaakcombinaties
De inrichting, de bediening en het eten waren buitengewoon. Voor de desserts bij het expressiemenu werd er gevraagd of we nog kaas wilden hebben. De (Belgische) kazen waren zeer lekker, alleen was het wat teveel, ook in verhouding tot de andere gangen. Misschien kwamen hierdoor de desserts iets minder tot hun recht.
Maar we hebben een heel bijzondere avond gehad.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rumst-Reet e.o.
Over De Pastorale**
Bij tweesterrenrestaurant Pastorale** bent u aan het juiste adres als u wilt genieten van een uitzonderlijke, culinaire belevenis die in het teken staat van puur genot. Bart De Pooter en zijn team ontvangen u in een pastorie uit 1830 die modern gerenoveerd werd. De stijlvolle inrichting wordt gecombineerd met hedendaagse kunst van Arne Quinze, en in de tuin en aan de inkom wordt u verwelkomd door beelden van Jan Fabre.
U zult al gauw vaststellen dat de inrichting een voorbode is voor de gerechten die op de borden verschijnen. Chef Bart De Pooter verdiende zijn strepen - en twee sterren - door verfijnde gerechten neer te zetten waarin alleen plaats is voor dagverse producten, bij voorkeur uit de streek. De perfecte balans tussen producten en texturen van zijn gerechten zijn een echt feest in de mond en verraden de pure emotie en passie die de chef in zijn werk legt.