Wat 1503 mensen zeggen over De Pastorale**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Nu De Pastorale zijn deuren sluit, wou ik er graag nog een keer gaan eten. Opnieuw heb ik er genoten van tongstrelende smaakbommetjes die ook nog eens heel mooi gepresenteerd worden. Wat ga ik De Pastorale missen! Dikke proficiat om elke dag opnieuw deze kwaliteit neer te zetten. En veel succes met de nieuwe projecten. Ik weet waar ik naartoe moet de komende jaren.
Prijzig,maar super lekker gegeten!Een klasserestaurant,maar zeker geen "hautaine" bediening.(Maak je wel eens mee in sterrenzaken)
Verrassende,Oosters getinte gerechtjes:1 voor 1 een streling voor "het oog en de tong."De bereiding (aan onze tafel) van de 3 rolletjes boter was echt leuk om zien:top gedaan door de sympathieke 🇳🇱 ober!
Aanrader dus....wij komen in december terug 😋!
Nous nous sommes régalées et le service était impeccable. Le personnel était adorable et le cadre du restau est très chouette.
Voor herhaling vatbaar
Hartelijke ontvangst, topbediening, uitermate vriendelijk en attent personeel, zeer lekkere schilderijtjes op het bord. Je gaat niet met honger naar huis. Ook heerlijke non-alcoholic drankjes. Ongelooflijke ervaring. Ik wil zo terug! Bedankt dat we dit mochten meemaken!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rumst-Reet e.o.
Over De Pastorale**
Bij tweesterrenrestaurant Pastorale** bent u aan het juiste adres als u wilt genieten van een uitzonderlijke, culinaire belevenis die in het teken staat van puur genot. Bart De Pooter en zijn team ontvangen u in een pastorie uit 1830 die modern gerenoveerd werd. De stijlvolle inrichting wordt gecombineerd met hedendaagse kunst van Arne Quinze, en in de tuin en aan de inkom wordt u verwelkomd door beelden van Jan Fabre.
U zult al gauw vaststellen dat de inrichting een voorbode is voor de gerechten die op de borden verschijnen. Chef Bart De Pooter verdiende zijn strepen - en twee sterren - door verfijnde gerechten neer te zetten waarin alleen plaats is voor dagverse producten, bij voorkeur uit de streek. De perfecte balans tussen producten en texturen van zijn gerechten zijn een echt feest in de mond en verraden de pure emotie en passie die de chef in zijn werk legt.