Wat 1503 mensen zeggen over De Pastorale**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
alles was perfect. Het eten,kader en bediening was geweldig
De lunch in de tuin was fantastisch! Heerlijk decor om te genieten. Super lekker menuutje, licht en vooral verrassend. Wat een smaken. De snoepjes bij de koffie waren eveneens top! Het enige minpuntje: we misten een bloemetje op tafel. Maar gezien het strakke geheel, stoorde het ook niet echt.
D. Bosmans
Op de vooravond van Moederdag hebben mijn echtgenoot en ikzelf een fantastische culinaire ervaring beleefd. Alles was perfect tot in de kleinste details. Een avond om nog lang aan terug te denken en om zeker maar met buitenlandse relaties te herhalen. Zeker de twee sterren waard. Proficiat.
Wat een unieke ervaring ! We werden van begin tot einde in de watten gelegd.
Het eten was subliem, van amuses tot en met versnaperingen bij de koffie! Ook de wijnen waren heerlijk en pasten perfect bij de gerechten.
De bediening was eveneens heel goed, op één detail na: bij het uitleggen van de gerechten werd er d...
Wat een unieke ervaring ! We werden van begin tot einde in de watten gelegd.
Het eten was subliem, van amuses tot en met versnaperingen bij de koffie! Ook de wijnen waren heerlijk en pasten perfect bij de gerechten.
De bediening was eveneens heel goed, op één detail na: bij het uitleggen van de gerechten werd er door sommigen te stil gesproken en te weinig gearticuleerd, zodat we het bij momenten niet goed konden verstaan. Maar dit is een detail en kon zeker de pret niet bederven.
Kortom, wij zijn super-enthousiast en een en al lof! Mvg, VDH.
Super lekker en gezellig.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rumst-Reet e.o.
Over De Pastorale**
Bij tweesterrenrestaurant Pastorale** bent u aan het juiste adres als u wilt genieten van een uitzonderlijke, culinaire belevenis die in het teken staat van puur genot. Bart De Pooter en zijn team ontvangen u in een pastorie uit 1830 die modern gerenoveerd werd. De stijlvolle inrichting wordt gecombineerd met hedendaagse kunst van Arne Quinze, en in de tuin en aan de inkom wordt u verwelkomd door beelden van Jan Fabre.
U zult al gauw vaststellen dat de inrichting een voorbode is voor de gerechten die op de borden verschijnen. Chef Bart De Pooter verdiende zijn strepen - en twee sterren - door verfijnde gerechten neer te zetten waarin alleen plaats is voor dagverse producten, bij voorkeur uit de streek. De perfecte balans tussen producten en texturen van zijn gerechten zijn een echt feest in de mond en verraden de pure emotie en passie die de chef in zijn werk legt.