Wat 1503 mensen zeggen over De Pastorale**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Bijzonder mooi interieur, zéér vriendelijk ontvangst en bediening. Prachtige borden en engeltjes van smaken op de tong, verrast door de geweldige witte wijnen en de onovertroffen presentatie van het chocoladebos voor mijn dochter haar verjaardag dat ik nog niet eens heb moeten betalen !!! Wauw ....
U ziet ons zeker terug !
Absolute top, van begin tot einde
Comme d'habitude, votre équipe nous a offert un service attentionné, une parfaite combinaison de saveurs, une harmonie qui nous permet de déguster l'excellence de votre savoir faire.
Encore merci et à très bientôt,
S. BERNARD
Sint Katelijne Waver
Geweldig genoten van een heerlijk diner in een aangename omgeving met attent en correct personeel. Boeiende en verrassende smaaksensaties bij de gerechten en de aangepaste wijnen, met nog altijd voldoende aandacht voor de hoofdingrediënten van het gerecht.
Alle tafelgenoten waren het er over eens : De Pastorale behoort tot de absolute top in België.
lekker gegeten en de wijn was super, leuke verrassing toen chef Bart aan tafel kwam met een extra dessert omwille van een verjaardag
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rumst-Reet e.o.
Over De Pastorale**
Bij tweesterrenrestaurant Pastorale** bent u aan het juiste adres als u wilt genieten van een uitzonderlijke, culinaire belevenis die in het teken staat van puur genot. Bart De Pooter en zijn team ontvangen u in een pastorie uit 1830 die modern gerenoveerd werd. De stijlvolle inrichting wordt gecombineerd met hedendaagse kunst van Arne Quinze, en in de tuin en aan de inkom wordt u verwelkomd door beelden van Jan Fabre.
U zult al gauw vaststellen dat de inrichting een voorbode is voor de gerechten die op de borden verschijnen. Chef Bart De Pooter verdiende zijn strepen - en twee sterren - door verfijnde gerechten neer te zetten waarin alleen plaats is voor dagverse producten, bij voorkeur uit de streek. De perfecte balans tussen producten en texturen van zijn gerechten zijn een echt feest in de mond en verraden de pure emotie en passie die de chef in zijn werk legt.