Wat 1503 mensen zeggen over De Pastorale**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
het was zelf meer dan uotstekend
Heerlijke gerechten, sublieme wijnen en een zeer aangename en vriendelijke bediening! Top!
P. Allard
Repas délicieux, très fin, dans un cadre agréable.
Une cuisine inventive et savoureuse dès les mises en bouche.
La carte des vins est magnifique mais les prix étant à mes yeux fort élevés, nous avons opté pour les vins au verre; leur service a été généreux et attentif mais également relativement coûteux ( 64 eur po...
Repas délicieux, très fin, dans un cadre agréable.
Une cuisine inventive et savoureuse dès les mises en bouche.
La carte des vins est magnifique mais les prix étant à mes yeux fort élevés, nous avons opté pour les vins au verre; leur service a été généreux et attentif mais également relativement coûteux ( 64 eur pour 6 verres/personne + 19 EUR le verre de champagne/personne, du BOLLINGER certes).
Le seul réel bémol est également d'ordre pécuniaire: 16 EUR pour un café (même accompagné de mignardises soignées) est largement excessif.
Ca ne m'empêche toutefois pas de recommander chaudement cette adresse!
Pierre GILLAIN
CHARLEROI
Uitstekend menu. geweldige smaak en een duif "as never before". Proficiat.
Wij hebben dan ook reeds een tafel voor onze dochter gereserveerd, om van die sensatie met haar echtgenoot te kunnen genieten.
Aangenaam kader en vriendelijk personeel. Wij waren daar met 2 tieners en ook zij voelden zich daar op hun gemak.
Personeel van Pastorale had ook oog voor de 18de verjaardag van onze dochter.
Top!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rumst-Reet e.o.
Over De Pastorale**
Bij tweesterrenrestaurant Pastorale** bent u aan het juiste adres als u wilt genieten van een uitzonderlijke, culinaire belevenis die in het teken staat van puur genot. Bart De Pooter en zijn team ontvangen u in een pastorie uit 1830 die modern gerenoveerd werd. De stijlvolle inrichting wordt gecombineerd met hedendaagse kunst van Arne Quinze, en in de tuin en aan de inkom wordt u verwelkomd door beelden van Jan Fabre.
U zult al gauw vaststellen dat de inrichting een voorbode is voor de gerechten die op de borden verschijnen. Chef Bart De Pooter verdiende zijn strepen - en twee sterren - door verfijnde gerechten neer te zetten waarin alleen plaats is voor dagverse producten, bij voorkeur uit de streek. De perfecte balans tussen producten en texturen van zijn gerechten zijn een echt feest in de mond en verraden de pure emotie en passie die de chef in zijn werk legt.