Wat 1503 mensen zeggen over De Pastorale**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Dit etentje was een ware belevenis . De gerechten, opbouw van het menu, aangepaste wijnen, bediening en omkadering klopte allemaal . Beangstigend dicht bij perfectie.
prima lunch.
Perfecte bediening: mix van persoonlijke en gedistancieerde aanpak. Moeilijk maar ideaal uitgevoerd.
En de keuken... we zouden het niet beter kunnen :-)
Beste, wij werden prima ontvangen en alles echt ok twee sterren +++ meer dan waard.
Toch één puntje de trap naar boven is zeer moeilijk voor personen die niet meer zo jong zijn. Bvb mijn zuster die ons vergezelde kon zeker niet naar het toilet............Het plaatsen van een mooie lift zou zeker welkom zijn
Wij wensen U nog verder veel succes met uw zaak
groeten,
bob BOON
Als vaste klant kan ik enkel opmerken dat het steeds verbazend is wat Bart en crew doen en serveren. Kennis is top, innovatie is ook steeds aanwezig en vriendelijkheid maken dat je direct een goede sfeer hebt.
Kwaliteit van de gerechten was uitstekend, en vernieuwend. Was toch opnieuw anders dan vorige maal. Bediening zeer verzorgd. Een pluim voor het ganse team.
Met vriendelijke groeten
Jef Van Tendeloo
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rumst-Reet e.o.
Over De Pastorale**
Bij tweesterrenrestaurant Pastorale** bent u aan het juiste adres als u wilt genieten van een uitzonderlijke, culinaire belevenis die in het teken staat van puur genot. Bart De Pooter en zijn team ontvangen u in een pastorie uit 1830 die modern gerenoveerd werd. De stijlvolle inrichting wordt gecombineerd met hedendaagse kunst van Arne Quinze, en in de tuin en aan de inkom wordt u verwelkomd door beelden van Jan Fabre.
U zult al gauw vaststellen dat de inrichting een voorbode is voor de gerechten die op de borden verschijnen. Chef Bart De Pooter verdiende zijn strepen - en twee sterren - door verfijnde gerechten neer te zetten waarin alleen plaats is voor dagverse producten, bij voorkeur uit de streek. De perfecte balans tussen producten en texturen van zijn gerechten zijn een echt feest in de mond en verraden de pure emotie en passie die de chef in zijn werk legt.