Wat 1503 mensen zeggen over De Pastorale**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Tot in de perfectie verzorgd.
Het was een geweldige sensatie van smaken en kleuren.
TOP!
Opnieuw heerlijk lekker gegeten !
Eén minpuntje - maar buiten de wil van De Pastorale - was dat er een erg luidruchtige tafel was schuin naast de onze, met 5 dames, en dit echt heel storend was. Wijzelf en een andere tafel hebben regelmatig kritisch gekeken maar deze onbeleefde mensen hadden blijkbaar niets in de ga...
Opnieuw heerlijk lekker gegeten !
Eén minpuntje - maar buiten de wil van De Pastorale - was dat er een erg luidruchtige tafel was schuin naast de onze, met 5 dames, en dit echt heel storend was. Wijzelf en een andere tafel hebben regelmatig kritisch gekeken maar deze onbeleefde mensen hadden blijkbaar niets in de gaten over hun gedrag. Een tweesterrenrestaurant onwaardig, maar zoals gezegd kon het restaurant er zelf niet echt iets aan doen, tenzij die dames er zelf attent op maken, maar ja, zij zijn ook hun gasten.
prachtig kader, uitstekende bediening/service, zeer lekker, geraffineerd en nog 'herkenbaar' eten.
Absolute aanrader!
top tot in de details, gelukwensen en dank , wij komen terug, en de beroepskenners die ons dit resaurant aanbevolen, en erover informeerden spraken van een van de toppers van het land en ze hebben gelijk
Vriendelijke ontvangst , heel lieve gastvrouw . Lekker gegeten en gedronken .Zeer mooie lokatie, prachtige kunstwerken !
Een aanrader !
Bea en Jef
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rumst-Reet e.o.
Over De Pastorale**
Bij tweesterrenrestaurant Pastorale** bent u aan het juiste adres als u wilt genieten van een uitzonderlijke, culinaire belevenis die in het teken staat van puur genot. Bart De Pooter en zijn team ontvangen u in een pastorie uit 1830 die modern gerenoveerd werd. De stijlvolle inrichting wordt gecombineerd met hedendaagse kunst van Arne Quinze, en in de tuin en aan de inkom wordt u verwelkomd door beelden van Jan Fabre.
U zult al gauw vaststellen dat de inrichting een voorbode is voor de gerechten die op de borden verschijnen. Chef Bart De Pooter verdiende zijn strepen - en twee sterren - door verfijnde gerechten neer te zetten waarin alleen plaats is voor dagverse producten, bij voorkeur uit de streek. De perfecte balans tussen producten en texturen van zijn gerechten zijn een echt feest in de mond en verraden de pure emotie en passie die de chef in zijn werk legt.