Wat 1503 mensen zeggen over De Pastorale**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het enige waar ik (maar mijn tafelpartner niet) een opmerking over zou kunnen maken, heeft niets met het eten of de bediening te maken, maar wel met de vreemde 'ogen- en mondkunst' van Arne Quinze, die ik een bizarre keuze vind voor een restaurant: niet altijd even smakelijk om te zien en het leidt soms de aandacht ...
Lees hele reviewHet enige waar ik (maar mijn tafelpartner niet) een opmerking over zou kunnen maken, heeft niets met het eten of de bediening te maken, maar wel met de vreemde 'ogen- en mondkunst' van Arne Quinze, die ik een bizarre keuze vind voor een restaurant: niet altijd even smakelijk om te zien en het leidt soms de aandacht af van de tafel. Maar zoals ik aangaf: de rest was meer dan uitstekend - we hebben er van genoten en we komen zeker terug (hoewel niet elke week).
Wij hebben zeer lekker gegeten. Het menu was helemaal af en de aangepaste wijnen pasten perfect bij de gerechten. Superervaring! In mijn ogen een derde ster waard! Wij komen zeker terug!
Klaine opmerking misschien. De koffie en thee gelijktijdig laten komen. DE koffie was al op toen de thee eraan kwam. Maar dat zijn details. Verder een uitstekende avond en service gehad.
De Pastorale is het perfecte restaurant om iets te vieren! Je voelt je er helemaal ontspannen en verwend! Super
fantastische gerechten, super bediening, uitstekende wijnen. Echt genoten!!!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rumst-Reet e.o.
Over De Pastorale**
Bij tweesterrenrestaurant Pastorale** bent u aan het juiste adres als u wilt genieten van een uitzonderlijke, culinaire belevenis die in het teken staat van puur genot. Bart De Pooter en zijn team ontvangen u in een pastorie uit 1830 die modern gerenoveerd werd. De stijlvolle inrichting wordt gecombineerd met hedendaagse kunst van Arne Quinze, en in de tuin en aan de inkom wordt u verwelkomd door beelden van Jan Fabre.
U zult al gauw vaststellen dat de inrichting een voorbode is voor de gerechten die op de borden verschijnen. Chef Bart De Pooter verdiende zijn strepen - en twee sterren - door verfijnde gerechten neer te zetten waarin alleen plaats is voor dagverse producten, bij voorkeur uit de streek. De perfecte balans tussen producten en texturen van zijn gerechten zijn een echt feest in de mond en verraden de pure emotie en passie die de chef in zijn werk legt.