Wat 1503 mensen zeggen over De Pastorale**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
zeer goede gerechten en vooral de combinaties van verschillende smaken was prima.
Eten en bediening was uitstekend. Topreastaurant!
Heerlijke maaltijd en prima service
Wat het eten betreft, het was mooi gepresenteerd en het bevatte een harmonie van heerlijke smaken.
De ontvangst en de bediening waren correct en gemoedelijk, waardoor een interessante babbel tot stand kon komen aan tafel. Restaurant is zeker aan te bevelen aan iedereen. De aanwezige kunst binnen en rondom het resto verlenen het ganse nog een bijkomende dimensie en warm gevoel.
Het restaurant is prachtig ingericht. De verschillende kunstwerken, waaronder niet in het minst de creatie van Arne Quinze, geven een heel unieke en warme sfeer in het restaurant.
Het eten zelf was succulent. De combinaties waren zeer speciaal en smaakvol. De borden waren heel mooi gedresseerd.
De bediening was onb...
Het restaurant is prachtig ingericht. De verschillende kunstwerken, waaronder niet in het minst de creatie van Arne Quinze, geven een heel unieke en warme sfeer in het restaurant.
Het eten zelf was succulent. De combinaties waren zeer speciaal en smaakvol. De borden waren heel mooi gedresseerd.
De bediening was onberispelijk.
De wijnen betekenden voor mij een zeer waardevolle aanvulling bij de gerechten. De aangepaste wijnen waren uitstekend gekozen. Complimenten aan de sommelier.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rumst-Reet e.o.
Over De Pastorale**
Bij tweesterrenrestaurant Pastorale** bent u aan het juiste adres als u wilt genieten van een uitzonderlijke, culinaire belevenis die in het teken staat van puur genot. Bart De Pooter en zijn team ontvangen u in een pastorie uit 1830 die modern gerenoveerd werd. De stijlvolle inrichting wordt gecombineerd met hedendaagse kunst van Arne Quinze, en in de tuin en aan de inkom wordt u verwelkomd door beelden van Jan Fabre.
U zult al gauw vaststellen dat de inrichting een voorbode is voor de gerechten die op de borden verschijnen. Chef Bart De Pooter verdiende zijn strepen - en twee sterren - door verfijnde gerechten neer te zetten waarin alleen plaats is voor dagverse producten, bij voorkeur uit de streek. De perfecte balans tussen producten en texturen van zijn gerechten zijn een echt feest in de mond en verraden de pure emotie en passie die de chef in zijn werk legt.