Wat 2836 mensen zeggen over Restaurant Sel Gris*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
mooie prijs/kwaliteit van de lunch. Verder pluspunt: flexibiliteit van de chef ivm aanbod. Mooie start met een 7 tal hapjes, daarna 3 mooie gerechten. Ons gezelschap had gekozen voor extra kaas en de chef kwam dit zeer entousiast uitleggen. Chapeau!!! Daarnaast mooie wijnkaart, met Sommelier met kennis van zaken. K...
Lees hele reviewmooie prijs/kwaliteit van de lunch. Verder pluspunt: flexibiliteit van de chef ivm aanbod. Mooie start met een 7 tal hapjes, daarna 3 mooie gerechten. Ons gezelschap had gekozen voor extra kaas en de chef kwam dit zeer entousiast uitleggen. Chapeau!!! Daarnaast mooie wijnkaart, met Sommelier met kennis van zaken. Klap op de vuurpijl was de "snoepkar" bij de koffie. Ons gezelschap ging zet tevreden naar huis!!
Zeker voor herhaling vatbaar...
Aangename sfeer, zeer vriendelijk en professioneel personeel, superlekker eten met oog op presentatie
Dikke proficiat aan het team!!
Een welgemeende proficiat aan het voltallige Sel Gris team voor de culinaire verwennerij die jullie ons allemaal boden op vrijdagmiddag 19 september. Dank je om rekening te houden met onze specifieke vraag bij de boeking. We kregen een attente persoonlijke ontvangst en de verrassende, zeer vernieuwende hapjes bij de...
Lees hele reviewEen welgemeende proficiat aan het voltallige Sel Gris team voor de culinaire verwennerij die jullie ons allemaal boden op vrijdagmiddag 19 september. Dank je om rekening te houden met onze specifieke vraag bij de boeking. We kregen een attente persoonlijke ontvangst en de verrassende, zeer vernieuwende hapjes bij de Franse huis-en Hongaarse bubbel smaakten overheerlijk. Het tweede gerecht schitterde in zijn eenvoud van zoet en zuur met de boterzachte haringfilet. Een risotto met ossenstaart en zwezerik in een jus van madeira volgde. De zee aan ons zijde en het volgende bord oogde naar een frisse duik in sinaasschuim gevuld met kokkeltjes en een heerlijke krokant gebakken tongscharfilet met een hazelnootsmaak, alweer yammie ! We hadden de kaasrolwagen al zien tuffen en we tekenden voor cheese na al dat lekkers. De chef straalde goesting en blijdschap uit bij het presenteren van de volle kaaskar. Weeral prijs, een 5 ! Na de koffie met heerlijke zoetigheidjes koos mijn echtgenote nog een extra toetje die haar smaakpupillen nog een laatste keer streelden. Ondertussen nipte ik nog van mijn laatste glaasje Italiaanse cognackleurige Chiarofiore wijn met een knipoog naar de sommelier die mij een mooie selectie aangepaste wijnen aanbood. All-in 190 euro en jullie hebben er 2 zéér tevreden klanten aan overgehouden. Tot weerziens !
Bijzonder mooie presentatie van de hapjes.
Elk gerecht was zeer lekker.
Gevarieerde keuze van zoetigheden bij de koffie.
Eerlijke prijs!
Hier valt weinig over te shrijven want het was PERFECT. Dank U wel patron !!!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duinbergen e.o.
Over Restaurant Sel Gris*
Keuken: Frans
Restaurant Sel Gris* bevindt zich achteraan de Zeedijk van Duinbergen, niet ver van het laatste plukje duinen. Vanuit het restaurant kijkt men uit over het strand en de zee. De hedendaagse strakke inrichting is sober en toch luxueus, en uitgevoerd in verschillende tinten grijs. Bij Sel Gris start alles bij liefde en passie, waarbij gekozen wordt voor een eerlijke keuken. Een eigentijdse variant van grootmoeders keuken, met veel smaak en toch een licht gevoel. Je ziet wat je eet en kunt genieten met alle zintuigen.
Eenvoud siert de gerechten bij Sel Gris.
Tijdens de Restaurant Week hebben tafels van meer dan 6 personen de mogelijkheid om te dineren aan de Chef's Table. Geef dit aan bij het reserveren, dan hoort u van het restaurant of dit mogelijk is.