Wat 329 mensen zeggen over Het Land aan de Overkant
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wij kozen voor de 3-gangen menu van restaurantweek met bijpassende wijnen (2 glazen a 16euro/pp). Alle 3 de gerechten waren verfijnd van smaak en mooi gepresenteerd, geen slecht woord dus over de kwaliteit. Qua hoeveelheid echter was dit erg pover zodat wij toch met een onvoldaan gevoel buitenstapten in de overtuigi...
Lees hele reviewWij kozen voor de 3-gangen menu van restaurantweek met bijpassende wijnen (2 glazen a 16euro/pp). Alle 3 de gerechten waren verfijnd van smaak en mooi gepresenteerd, geen slecht woord dus over de kwaliteit. Qua hoeveelheid echter was dit erg pover zodat wij toch met een onvoldaan gevoel buitenstapten in de overtuiging dat de overburen (gevangenis Leuven) hierover zeker zouden in staking gaan.
De wijn tenslotte was niks bijzonders en het 2de glas was een orange wijn met het uitzicht van appelsap en helaas ook een beetje van smaak. Of die wijn de oorzaak was voor de hoofdpijn van mijn vrouw zullen we wel nooit weten.
Besluit : voor de prijs die we betaalden, 122 euro met aperitief zonder koffie, verwacht ik toch meer.
Heerlijke smaken. Anders werken met gewone producten. Wijn ook speciaal (ongefilterd), heerlijk ! Super positieve ervaring.
Classy interior, beautiful garden terrace and great food in its purest form. The small 'amuses' inbetween the courses were a true added value. We had the 3 course menu and the portions were rather small. I would recommend the 4 course menu if you're a good eater.
Great food and wine, relaxed atmosphere. Beautiful interior, although the acoustics of the place were a bit disturbing. I had a lovely evening with good friends.
Zeer lekker gegeten, met prima bediening!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Heverlee e.o.
Over Het Land aan de Overkant
Keuken: Modern, Vis en zeevruchten
Restaurant Het Land aan de Overkant is gelegen in Heverlee. Het is een stijlvol en tijdloos modern ingericht restaurant. De keuken is licht, speels en zonovergoten. Vis krijgt een uitgesproken hoofdrol. De wijnkaart getuigt van een passionele drang naar eigenheid en oprechtheid.
De collega's van de keuken en de zaal zijn de pijlers van elk restaurant. Het team van Het Land aan de Overkant valt op omwille van zijn doorgedreven professionaliteit met bovenop een passionele vorm van enthousiasme en zin voor perfectie.
De stijl van koken van het restaurant is persoonlijk en soms eigenzinnig. Zo is ook de selectie van wijnen, bieren en niet alcoholische alternatieven. Persoonlijk maar wel doordacht. Zonder te bruuskeren durven we van de begane paden af te dwalen. De wijnkaart is compact maar opgesteld zodat iedereen er zijn gading in vindt, van de beginnende wijndrinker tot de ervaren freak. Als het mooi weer is, serveert het restaurant op het terras, in een fraaie groene omgeving.