Knife fork icon red

Het land aan de overkant

8,7 (223 reviews)

What people say of Het land aan de overkant

8.7
(223 reviews)
Food
8.7
Service
8.9
Atmosphere
8.6
Write a review

8.3 Cuisine 9 | Service 8 | Atmosphere 8

Zeer originele keuken met producten die minder bekend zijn, veel aardse smaken die toch heel mooi samen blenden in elk gerecht. Interieur, keuken,gerechten, wijnen, alles blend mooi samen. De ideale locatie voor dit restaurant zou midden in een bos zijn.

Maarten at 27 November 2019
Verified

"Veel van zijn strepen verloren"
5.7 Cuisine 5 | Service 5 | Atmosphere 7

Vroeger was het er veel beter. Nu is het eten helemaal niet meer speciaal, en eigelijk duur voor wat je krijgt. Bijpassende wijnen zijn goed gekozen maar eigenlijk goedkope wijnen en je betaalt teveel voor het kleine glas dat je maar krijgt.

Michel at 23 November 2019
Verified

"Top !"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Was weer top ! Genoten ! Voor herhaling vatbaar. Een aanrader !

Pascale Slootmans at 22 November 2019
Verified

"verrassend, lekker en weinig"
7.0 Cuisine 8 | Service 6 | Atmosphere 7

Het eten is lekker en zeer verfijnd, de bediening zeer vriendelijk. Bij het driegangenmenu werden we verwend met een uitgebreid assortiment van allerlei kleine hapjes. In totaal werd er wel zowat 9 x iets gebracht om te eten (snoepen). Maar waar het uiteindelijk vooral om draait, het hoofd- en voorgerecht, dat viel ...

Read full review

Het eten is lekker en zeer verfijnd, de bediening zeer vriendelijk. Bij het driegangenmenu werden we verwend met een uitgebreid assortiment van allerlei kleine hapjes. In totaal werd er wel zowat 9 x iets gebracht om te eten (snoepen). Maar waar het uiteindelijk vooral om draait, het hoofd- en voorgerecht, dat viel toch tegen. Niet omwille van de smaak of presentatie maar wel omwille van de hoeveelheid. Het 'buikspek van zalm' was keurig verstopt onder enkele blaadjes spruiten... En dan de wijn, wat een afknapper. Zo'n mini hoeveelheid heb ik nog nooit gehad. Gelukkig werd ons glas rode wijn nog eens bij geschonken... met enkele druppels.

Peter at 20 November 2019
Verified

9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

In een woord: TOP

Frankie De Kuyffer at 16 November 2019
Verified

Map All restaurant deals in Heverlee

Leon Schreurvest 85 3001 Heverlee

About Het land aan de overkant

Het Land aan de Overkant is a classy and modern restaurant with a timeless decor. The food is light, playful and warm hearted. Fish gets a leading role. The wine list proves the passionate urge for uniqueness of the restaurant, individuality and sincerity. The team of restaurant Het land aan de overkant is the backbone of the restaurant and it distinguishes itself through a rigorous professionalism, matched with a passionate enthusiasm and a sense for perfection.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Heverlee

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities