Wat 329 mensen zeggen over Het Land aan de Overkant
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Voor ons was het ons eerste bezoek aan het restaurant.
Het ontvangst en de bediening waren heel goed,vriendelijke, gepassioneerde mensen, die alles goed onder controle hadden.
Het was verrassend om te zien dat het toch nog wel een grote zaak is, dat zie je niet van de buitenkant.
De inrichting van zaak vond ik he...
Voor ons was het ons eerste bezoek aan het restaurant.
Het ontvangst en de bediening waren heel goed,vriendelijke, gepassioneerde mensen, die alles goed onder controle hadden.
Het was verrassend om te zien dat het toch nog wel een grote zaak is, dat zie je niet van de buitenkant.
De inrichting van zaak vond ik heel mooi, vooral de prachtige houten tafels vielen op!
Ik denk dat het op het terras in de zomer ook aangenaam vertoeven is.
Menu van de avond bestond enkel uit visgerechten, wat we een beetje teleurstellend vonden. Ik weet dat het restaurant gekend is om zijn visgerechten, maar toch, we hadden iets van vlees wel geapprecieerd. De aangeboden 4e gang hadden we ook genomen, gelukkig, want ik vond de porties wat aan de kleine kant, al hadden we wel na het dessert nog een extra dessert gekregen.
Het eten op zich was zéker niet slecht, al moet ik zeggen dat we al betere menu's gegeten hebben voor dezelfde prijs.
We hebben een hele gezellige avond gehad in het Land, misschien dat we nog eens moeten terug gaan om het echte menu te testen, want het lijkt me toch wel één van de betere adresjes in Leuven te zijn.
Minpuntje van de avond was toen we de rekening kregen, bij het aperitief had iemand de appelsap genomen, en iemand de Spaanse schuimwijn. Er werd bij hen éénmaal bijgeschonken, zonder te vragen, geen probleem. Er werd 1x schuimwijn aangerekend, terwijl het appelsap 2x werd aangerekend. Was het een foutje, of niet, we hebben het zo gelaten, omdat die 4 euro uiteindelijk de rekening niet maakte voor ons.
We traden binnen in een licht en heel uitnodigend interieur. We werden indirect tot spoed aangemaand, hebben dat ook gemeld en moesten het doen met de uitleg dat mensen die komen lunchen die snelle service appreciëren. Wij waren evenwel twee senioren die kwamen om te "genieten". Eten was lekker maar als regelmatige ...
Lees hele reviewWe traden binnen in een licht en heel uitnodigend interieur. We werden indirect tot spoed aangemaand, hebben dat ook gemeld en moesten het doen met de uitleg dat mensen die komen lunchen die snelle service appreciëren. Wij waren evenwel twee senioren die kwamen om te "genieten". Eten was lekker maar als regelmatige restaurantbezoekers overkwam het ons nooit eerder dat we zo snel,later op de dag, naar een paar boterhammen grepen. De bediening verloopt correct maar mist voor ons "warmte" ; nogal een "bloedloze" bedoening over de ganse lijn eigenlijk.
De verschillende smaken pasten zeer goed bijeen en waren zeer lekker. De bediening was heel vriendelijk en we kregen bij elk gerecht een goede uitleg en over de wijnen. Het was een aangenaam kader waar het heel gemoedelijk aan toeging.
Een bezoek aan het land aan de overkant stelt zelden teleur.
Het eten en de wijn waren prima in orde.
Na het lezen van een schitterende recensie in DM-city met veel verwachtingen naar dit restaurant gegaan, maar teleurgesteld naar huis gegaan. De bediening was goed, de gangen volgende snel op elkaar, de sfeer hebben we zelf gemaakt (leuk interieur met die maskers), maar het eten heeft geen grote indruk gemaakt, geen memorabele smaken. Het prijskaartje lag ook relatief hoog. Jammer.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Heverlee e.o.
Over Het Land aan de Overkant
Keuken: Modern, Vis en zeevruchten
Restaurant Het Land aan de Overkant is gelegen in Heverlee. Het is een stijlvol en tijdloos modern ingericht restaurant. De keuken is licht, speels en zonovergoten. Vis krijgt een uitgesproken hoofdrol. De wijnkaart getuigt van een passionele drang naar eigenheid en oprechtheid.
De collega's van de keuken en de zaal zijn de pijlers van elk restaurant. Het team van Het Land aan de Overkant valt op omwille van zijn doorgedreven professionaliteit met bovenop een passionele vorm van enthousiasme en zin voor perfectie.
De stijl van koken van het restaurant is persoonlijk en soms eigenzinnig. Zo is ook de selectie van wijnen, bieren en niet alcoholische alternatieven. Persoonlijk maar wel doordacht. Zonder te bruuskeren durven we van de begane paden af te dwalen. De wijnkaart is compact maar opgesteld zodat iedereen er zijn gading in vindt, van de beginnende wijndrinker tot de ervaren freak. Als het mooi weer is, serveert het restaurant op het terras, in een fraaie groene omgeving.